Om XMB™-menyen > Bruke Foreldrekontrolll-innstillingene

Bruke Foreldrekontrolll-innstillingene

PS3™-systemet har foreldrekontroll-innstillinger som begrenser spillingen av innhold med foreldrekontroll (som spill eller videoinnhold) eller bruken av Internett. Du kan tilpasse disse innstillingene slik at innhold som er ment for voksne ikke kan vises av barn.

Selv om begrensningsmetoden og innstillingsmetoden muligens varierer avhengig av typen innhold, er alt slikt innhold begrenset av ett passord. * Et passord kreves for justering av foreldrekontroll eller når du bruker innhold med foreldrekontroll.

Gjelder ikke innhold fra PSNSM.

Definere et passord

1.

Velg (Innstillinger) > (Sikkerhetsinnstilling).

2.

Velg [Bytt passord]. Følg instruksjonene på skjermen for å sette passordet. Passordet er som standard satt til [0000].

Innhold som kan begrenses

Innhold Begrensningsplan Slik setter du en begrensning
Spill Når du setter et foreldrekontrollnivå på et PS3™-system, kan du begrense spillingen av spill som overstiger dette nivået. Du kan sette dette alternativet i [Foreldrekontroll] under (Innstillinger) > (Sikkerhetsinnstilling).
DVDer Når du setter et foreldrekontrollnivå på et PS3™-system, kan du begrense spillingen av DVDer som overstiger dette nivået. Du kan stille inn dette alternativet i [DVD - Foreldrekontroll] og [BD/DVD - Regionskode for foreldrekontroll] under (Innstillinger) > (Sikkerhetsinnstilling).
BD-disker (Blu-ray Disc) Når du setter et foreldrekontrollnivå på et PS3™-system, kan du begrense spillingen av BDer som overstiger dette nivået. Du kan stille inn dette alternativet i [BD - Foreldrekontroll] og [BD/DVD - Regionskode for foreldrekontroll] under (Innstillinger) > (Sikkerhetsinnstilling).
Surfing på websider Når du setter et foreldrekontrollnivå på et PS3™-system, kan du begrense muligheten til å starte nettleseren. Du kan sette dette alternativet i [Startskontroll for nettleser] under (Innstillinger) > (Sikkerhetsinnstilling).
Du kan bruke en webfiltreringstjeneste til å sjekke websidenes type og egnelse, og automatisk begrense visningen av upassende websider når Internett brukes. Avgifter kan gjelde for bruk av denne tjenesten. Du kan velge å bruke denne typen tjeneste i (Nettleser) under (Nettverk).*1*2
PSNSM*3 Med en hovedkonto kan en foreldre eller verge begrense bruken av chat eller den månedlige bruksgrensen for lommebok (wallet) som kan brukes i PSNSM av underkontoer (kontoer som brukes av mindreårige). Du kan sette disse begrensningene ved å logge på PS3™-systemet med hovedkontoen, og deretter velge (PlayStation™Network) > (Konto Administrasjon) > (Bikontoadministrasjon).*4
*1

De tjenestetypene som kan brukes varierer avhengig av landet eller regionen.

*2

Innstillingsmetoden varierer avhengig av tjenesten. For mer informasjon, besøk websiden til tjenesteleverandøren. Linken til websiden vises under (Nettleser Sikkerhet) i menyen (Nettleser).

*3

PSNSM og (PlayStation®Store) er kun tilgjengelige i enkelte land og språk.

*4

Du kan opprette en Sony Entertainment Network-konto i (Opprett en konto) under (PlayStation™Network).

Tips

  • Avspilling kan ikke begrenses på et PS3™ system med mindre innholdet som brukes er satt med foreldrekontrollinformasjon.
  • Innhold som ikke passer for alderen til en kontoinnehaver registrert ved opprettelsen av den kontoen vil ikke lenger være synlig i (PlayStation®Store).

Om XMB™-menyen > Bruke Foreldrekontrolll-innstillingene