Venner Vise profiler

Vis informasjon om deg selv, og andre spillere som vennene dine og spillere som du har spilt onlinespill med. Fra vennelisten din eller (Delt spillehistorikk), velg en person for å se hans eller hennes profilskjerm:

Profilskjermbilde. Merket med A til og med I fra toppen.

A )
Avatar, status og online ID
Statuser
Blått rundt ikon. Online
Rødt rundt ikon med et kors i midten. Avlogget
Gult rundt ikon med en vannrett strek i midten. Ikke tilgjengelig
Kontrollerikon. Spille et spill
Spillminiatyrbilde Spille spillet som har dette miniatyrbildet
  • Dersom du ikke har registrert deg for PlayStation™Network, kan du endre brukernavnet som vises på din egen profilskjerm ved å velge (Venner) > [Start] > (Valg) > [Endre brukernavn].
  • Velg (Valg) på profilskjermen din for å sjekke og redigere kontoinformasjonen til kontoen du bruker i systemet.
B )
Venneliste
Vennelisten og delingsomfanget til din egen venneliste vises. Dersom du ser på en annen spillers profil, vises vennelisten til den valgte personen.
  • Dersom den valgte personen har stilt inn personvernsinnstillinger for å gjøre hans eller hennes venneliste privat, vises (Ikke del) i stedet for vennelisteknappen.
  • Du kan angi mengde informasjon som deles med vennelisten fra (Innstillinger) > [Start] > [PlayStation™Network] > [Personverninnstillinger].
C )
(Meldinger)
Ikonet (Meldinger) vises bare når du ser på en annen spillers profil. Velg (Meldinger) for å starte programmet, og deretter kan du sende meldinger.
D )
Spill som spilles
Informasjon vises om spillene som personen spiller. Når [Delta i dette spillet] vises på profilskjermen til en annen spiller, velger du dette elementet for å spille spillet med den spilleren.

For å bli med i et spill, må du eie spillet.

E )
Gruppe
Hvis en venn har blitt med en gruppe i (Gruppe), vises dette elementet. Når [Delta i dette spillet] vises på profilskjermen til en annen spiller, velger du dette elementet for å bli med gruppen den spilleren har blitt med i.
F )
Aktivitet
Velg [Aktivitet] for å se informasjon om aktiviteter, for eksempel nivåer fullført i spill og trophies du har vunnet. Aktiviteter vises også i kommunikasjonssonen til LiveArea™-skjerm for et spill.
  • Dersom den valgte personen har stilt inn personvernsinnstillinger for å gjøre hans/hennes aktiviteter private, vises kanskje ikke denne informasjonen.
  • Du kan angi mengde informasjon som deles for aktivitetene fra (Innstillinger) > [Start] > [PlayStation™Network] > [Personverninnstillinger].
G )
Trophies
Viser gjeldende nivå, fremgang mot neste nivå og trofeer vunnet. Velg dette alternativer for å starte (Trophies).

Dersom den valgte personen har stilt inn personvernsinnstillinger for å gjøre hans/hennes trophiesinformasjon privat, vises ikke denne informasjonen.

H )
(Delt spillehistorikk)
Du kan se spillerne som du har spilt spill på nettet med, og informasjon om disse spillene.
I )
Om meg/Mine språk
Du kan redigere denne informasjonen i (Innstillinger) > [Start] > [PlayStation™Network] > [Kontoopplysninger].

Legge noen til blokkeringslisten din

Ved å legge brukere til blokkeringslisten, kan du forhindre at meldingene deres vises og blokkere kommunikasjon på andre måter. På profilskjermen til en bruker som du vil blokkere, velg (Valg) > [Blokker].

For å fjerne noen fra blokkeringslisten din, velg brukeren i (Spillere blokkert), og velg deretter (Valg) > [Fjern blokkering].

Til toppen