Abonner på PlayStation®Plus nå

PlayStation®Plus er en medlemstjeneste for PlayStation™Network.
Som et PlayStation®Plus-medlem kan du kjøpe innhold til spesielle priser, laste ned spill- og systemprogramvareoppdateringsfiler automatisk og andre ekstra funksjoner.
Du kan kjøpe et PlayStation®Plus-abonnementsservicemedlemsskap fra PlayStation®Store, på samme måte som du kjøper andre elementer.

Ved kjøp av et PlayStation®Plus-abonnement vil (PlayStation®Plus)-ikonet vises ved siden av din avatar på profilskjermen din, samt med funksjoner eller PlayStation®Store-innhold som er eksklusivt for PlayStation®Plus.

  • Innhold og tjenestetyper varierer avhengig av landet eller regionen. Besøk følgende webside for mer informasjon.
    http://www.playstationplus.com/
  • Når du har en konto med et PlayStation®Plus-abonnement på en enhet som et PS3™-system og du linker den kontoen til systemet ditt, utvides PlayStation®Plus-fordelene til systemet ditt.

Bruke automatiske oppdateringsfunksjoner

Med et PlayStation®Plus-abonnement, lastes oppdateringsfilene for programmer automatisk ned, og trophy-informasjonen din synkroniseres automatisk med PlayStation™Network-serverne.

  • For å bruke denne funksjonen må du trykke på avkryssingsboksen (Innstillinger) > [Start] > [PlayStation™Network] > [Automatiske oppdateringsinnstillinger] > [Oppdater automatisk] for å sette en hake for å aktivere innstillingen.
  • Enkelte tjenester krever at systemet ditt er koblet til Internett med en Wi-Fi-tilkobling for å oppdatere automatisk.

Kopiere lagrede data til PlayStation™Network-serverne

Med et PlayStation®Plus-abonnement kan lagrede data for spill du har spilt på systemet ditt kopieres til PlayStation™Network-serverne. Du kan også laste ned kopiert lagrede data til andre PS Vita-systemer, PS TV-systemer eller PS3™-systemer. Mer informasjon finnes under "Laste opp og laste ned lagrede data".

Til toppen