PS Store Betale for kjøp i PlayStation®Store

Du kan kjøpe innhold eller tjenester fra PlayStation®Store ved å bruke penger som du tidligere har lagt til lommeboken for Sony Entertainment Network-kontoen din. Det leveres én lommebok for hver hovedkonto.

Finansieringsmetoder, valuta og finansieringsgrenser kan variere avhengig av landet eller bostedsregionen. Ta kontakt med kundestøtte i landet ditt eller regionen din for detaljer.

Legge penger til lommeboken

Du kan legge penger i lommeboken med f.eks. et kredittkort, et PlayStation™Network-kort eller en tilbudskode.
Velg (Valg) > [Transaksjonsadministrasjon] > [Legg til beløp] og følg skjermene.

Når du bruker et PlayStation™Network-kort eller en tilbudskode, kan du legge penger til lommeboken din ved å velge (Valg) > [Innløs koder] og følge anvisningene på skjermen.

Automatisk legge penger for abonnementer til lommeboken din

Når du kjøper et abonnement*, slås [Legg til beløp automatisk] på. Når abonnementet skal automatisk fornyes eller når du betaler for en forhåndsbestilling, legges penger til i lommeboken dersom det ikke er nok penger i lommeboken.
Denne innstillingen kan endres i (Valg) > [Transaksjonsadministrasjon] > [Innstillinger for Automatisk finansiering].

*
Abonnenter er tjenester som du betaler for regelmessig og bruker i en forhåndsbestemt periode. Når et abonnement utløper, kjøpes en forlengelse av abonnementsperioden automatisk.
  • Dersom det ikke er nok penger i lommeboken til å betale for et abonnement, legges enten beløpet som mangler for abonnementet eller minimumstrekket for kredittkortet i lommeboken, hvilken av disse som er størst, til lommeboken for kontoen.
  • Du kan sjekke tjenestene som du abonnerer på ved å velge (Valg) > [Tjenesteliste].

Bruk av lommeboken av bikontoinnehavere

En bikontoinnehaver kan ikke legge penger i en lommebok, men kan bruke lommeboken for den tilknyttede hovedkontoen til å betale for produkter og tjenester.
En hovedkontoinnehaver kan angi månedlige bruksgrenser for tilknyttede bikontoer. Mer informasjon finnes under "Bikontoadministrasjon".

Til toppen