Verificarea notificărilor

Când primești un nou mesaj sau o nouă invitație, sau când descărcarea sau încărcarea conținutului s-a terminat, în colțul din stânga sus al ecranului va fi afișat o notificare pop-up. Pentru a vizualiza o listă detaliată cu notificările primite, selectează (Notificări) din ecranul de funcții.
Conținutul în curs de descărcare sau de încărcare va fi marcat cu (Descărcări) sau (Încărcări) în partea de sus a listei de notificări. Poți vizualiza stadiul în care se află operația de descărcare sau încărcare, o poți întrerupe sau anula selectând un element din listă.

  • De asemenea, poţi vizualiza detaliile notificărilor selectând [Notificări] din meniul rapid.
  • Pentru a alege ce tipuri de notificări pop-up vor fi afișate, apasă pe butonul OPTIONS din ecranul cu lista de notificări și apoi selectează [Setări de notificare].
  • Poți vizualiza tot conținutul a cărui descărcare sau încărcare s-a terminat. Apasă pe butonul OPTIONS din ecranul cu lista de notificări și apoi selectează [Descărcări] sau [Încărcări].
  • În anumite cazuri, poţi vizualiza notificările primite apăsând pe butonul PS în timp ce pe ecran este afişată notificarea pop-up.
  • Pentru a șterge notificările, apasă pe butonul OPTIONS din ecranul cu lista de notificări și apoi selectează [Ștergere].