Activități

„Activitățile” se referă la operații pe care le efectuezi în timpul utilizării sistemului PS4™. Aceste informații sunt stocate pe serverul PlayStation™Network și includ istoricul cumpărăturilor efectuate de tine de la PlayStation™Store, trofeele câștigate, istoricul videoclipurilor și capturilor de ecran încărcate și alte detalii. Poți vizualiza activitățile tale și activitățile altora în [Noutăți], din zona cu informații despre conținut și pe ecranul tău de profil sau pe cele ale prietenilor tăi. De asemenea, poți posta direct capturi de ecran în activitățile tale.

Dacă selectezi o activitate, selectează (Îmi place) pentru a arăta că îți place. Pentru a partaja informații despre activitate, selectează (Partajare activitate).

  • Pentru a alege care dintre activitățile tale pot fi vizualizate de alte persoane, selectează (Opțiuni) > [Modificare setări de confidențialitate] > [Jocuri | Fișiere media] > [Activități] în ecranul tău de profil.
  • Pentru a șterge oricare dintre activitățile tale, selecteaz-o, apasă pe buton OPTIONS și apoi selectează [Ștergere].
  • Pentru a raporta activități sau comentarii inadecvate, selectează activitatea sau comentariul, apasă pe buton OPTIONS și apoi selectează [Raportare].
  • Un copil care utilizează un cont restricționat prin control parental, este posibil să nu poată vizualiza unele activități.