Conectarea și deconectarea

Simultan, la sistemul PS4™ se pot conecta până la patru utilizatori. Dacă sunt conectați mai mulți utilizatori și un utilizator apasă pe butonul PS de pe controler, va fi afișat ecranul principal al respectivului utilizator.

Conectare

La pornirea sistemului PS4™ sau la conectarea unui controler, trebuie selectat un utilizator. Pentru a te conecta, selectează un utilizator și apoi urmează instrucțiunile afișate pe ecran.
Selectează [Utilizator nou] pentru a crea un nou utilizator și pentru a te conecta sau conectează-te ca oaspete.

 • La conectarea unui controler, bara luminoasă se va aprinde într-o culoare alocată în mod unic. Culoarea este alocată în funcție de ordinea în care controlerul a fost conectat. Primul controler conectat este albastru, cel de-al doilea este roșu, cel de-al treilea este verde, iar cel de-al patrulea este roz.
 • Sistemul PS4™ te poate conecta automat. De asemenea, poți defini un cod de acces care va trebui introdus la conectare. Pentru detalii, consultă „Setări pentru conectare”.
 • Sistemul PS4™ te poate conecta automat prin recunoaștere facială, utilizând datele faciale salvate anterior.
  Dacă bifezi caseta pentru (Setări) > [Setări pentru conectare] > [Activare recunoaștere facială], sistemul utilizează camera pentru a te recunoaște și pentru a te conecta automat.
  Dacă vrei să te conectezi ca un utilizator care nu a adăugat date faciale sau dacă vrei să te conectezi ca un nou utilizator, închide ecranul de recunoaștere facială și selectează utilizatorul adecvat.
 • Pentru a te conecta astfel încât starea afișată să fie offline apasă pe butonul OPTIONS și apoi selectează [Conectare cu starea online [Afișare ca offline]]. Vei apărea ca fiind offline prietenilor și altor jucători și nu vei mai apărea în activități și nici în [În joc acum].

Deconectare

Te poți deconecta de la sistemul PS4™ în următoarele moduri. Pentru a te deconecta, trebuie să utilizezi propriul tău controler.

 • Selectează (Alimentare) din ecranul de funcții și apoi selectează [Deconectare de la PS4].
 • Selectează [Alimentare] > [Deconectare de la PS4] din meniul rapid.
 • Dacă oprești sistemul sau pui sistemul în modul repaus, toți utilizatorii sunt deconectați.
 • Poți aloca un dispozitiv unui alt utilizator fără să te deconectezi selectând [Comutare utilizator].