Participarea la un eveniment

1.
Selectează (Evenimente) din ecranul de funcții.
2.
Selectează evenimentul la care vrei să participi.
3.
Selectează [Particip] pe ecranul cu detalii al evenimentului.
Bifează caseta pentru [Intrare automată la momentul începerii] dacă vrei ca sistemul PS4™ să pornească și să intre automat la eveniment când evenimentul începe. Dacă participi la un eveniment la care ai fost invitat de un alt jucător, (Gașcă) va porni automat și tu vei putea intra în gașcă.
Dacă nu bifezi caseta, poți participa la eveniment selectând [Alătură-te acum] sau [Vizionează acum] pe ecranul cu detalii al evenimentului.
  • Sistemul tău PS4™ trebuie să fie în modul repaus pentru a porni automat când un eveniment începe. Chiar și atunci când sistemul pornește automat, acesta va intra în modul repaus în 30 de minute dacă nu este utilizat.
  • Dacă sistemul este configurat pentru a participa automat la mai multe evenimente care încep în același timp, acesta va participa automat la ultimul eveniment selectat.
  • Pentru a modifica setările referitoare la participarea automată la evenimente, apasă pe butonul OPTIONS din ecranul cu detaliile evenimentului și apoi selectează [Intrare automată la momentul începerii].
  • Dacă un alt jucător te invită la un eveniment al cărui nume sau descriere ți se par inadecvate, poți reporta evenimentul. Apasă pe butonul OPTIONS din ecranul cu detalii și apoi selectează [Raportare].

Crearea unui eveniment

1.
Selectează (Evenimente) din ecranul de funcții.
2.
Selectează [Creare eveniment].
3.
Introdu detaliile evenimentului și apoi selectează [Creare].
Dacă evenimentul include jucarea unui joc, acesta poate fi configurat în avans.
Poți trimite invitații la eveniment altor jucători şi grupurilor, echipelor sau comunităților din care faci parte.
  • Pentru a edita evenimentele pe care le-ai creat, selectează un eveniment creat de tine din lista de evenimente și apoi selectează [Editare].
  • Poți modifica jocul pentru un eveniment chiar și după ce evenimentul a început.