Abonarea la PlayStation®Plus

PlayStation®Plus este un serviciu pe bază de abonament pentru PlayStation™Network.
Ca membru PlayStation®Plus, poți să joci/redai conținutul selectat fără restricții de timp sau de utilizare, poți participa alături de prieteni la jocuri multijucător și te poți bucura de alte caracteristici speciale. De asemenea, poți crea automat copii de rezervă și restabilire pentru datele salvate pentru jocuri, care vor fi stocate online.
Pentru a te abona la PlayStation®Plus, selectează (PlayStation Plus) > [Abonează-te la PlayStation Plus] din ecranul de funcții și apoi cumpără abonamentul. Abonamentul la serviciu se reînnoiește automat la terminarea perioadei de abonare. Pentru detalii despre efectuarea plăților la PlayStation™Store, consultă „Informații cont”.

În momentul în care procesul de abonare s-a finalizat, (PlayStation Plus) este afișat în ecranul tău de profil. De asemenea, (PlayStation Plus) este afișat lângă caracteristicile disponibile exclusiv pentru membrii PlayStation®Plus și pe conținutul de la PlayStation™Store.

  • Caracteristicile oferite de PlayStation®Plus diferă în funcție de țară și de regiune. Pentru detalii, vizitează site-ul web SIE pentru țara sau regiunea ta.
  • Ca membru PlayStation®Plus, trebuie doar să îți conectezi contul respectiv la sistemul PS4™.
  • Dacă un sistem PS4™ este activat ca fiind sistemul tău PS4™ principal, alți utilizatori ai sistemului respectiv vor avea, de asemenea, acces la anumite facilități. Pentru detalii, consultă „Activează ca PS4 principal”.
  • Pentru a anula reînnoirea automată a abonamentului PlayStation®Plus, selectează serviciul din (Setări) > [Gestionare conturi] > [Informații cont] > [Abonamente PlayStation], apoi selectează [Dezactivare înnoire automată].

Utilizarea stocării online

Ca abonat, poți utiliza serverul PlayStation™Network pentru a stoca date salvate pentru jocurile jucate pe sistemul tău. Pentru a continua jocul pe un alt sistem PS4™, descarcă de pe server datele salvate. Pentru detalii, consultă „Date salvate în memoria sistemului”.