Vizualizarea trofeelor

Unele jocuri îți oferă un trofeu dacă atingi anumite obiective.

Clasificarea trofeelor

Trofeele sunt clasificate în patru niveluri de dificultate. Atât numărul și niveluri de dificultate, cât și condițiile de câștigare a trofeelor, diferă în funcție de joc.

Nivelurile, începând cu cel mai mare, sunt Platină, Aur, Argint și Bronz.

Raritatea trofeelor

Trofeele au patru niveluri de raritate. Nivelul de raritate depinde de numărul de jucători care au câștigat respectivul trofeu. Raritatea trofeului crește în următoarea ordine: frecvent, rar, foarte rar, extrem de rar.

Vizualizarea trofeelor câștigate

Selectează (Trofee) din ecranul de funcții. Selectează un joc pentru a vizualiza detaliile trofeelor câștigate în jocul respectiv. Apasă pe butonul OPTIONS pentru a sorta trofeele după data câștigării sau după nivel sau pentru a căuta online detaliile trofeelor tale.

  • Trofeele pe care le-ai câștigat sunt salvate pe sistemul PS4™ și sunt sincronizate automat cu serverul PlayStation™Network. De asemenea, îți poți sincronia manual trofeele. Apasă pe butonul OPTIONS în timp ce vizualizezi (Trofee), apoi selectează [Sincronizare cu PlayStation Network].
  • De asemenea, sistemul PS4™ afișează trofeele câștigate în jocurile jucate pe sistemele tale PS3™ sau PS Vita. Pentru acest lucru, conectează-te la sistemul PS4™, folosind același cont conectat la sistemul tău PS3™ sau PS Vita.
  • Poți alege cine îți poate vizualiza trofeele. Pentru detalii, consultă „Setări de confidențialitate”.
  • Dacă ești conectat la sistemul PS4™ ca oaspete, trebuie să te conectezi la PlayStation™Network pentru salvarea trofeelor câștigate.
  • Pentru a șterge trofeele care nu prezintă niciun progres, apasă pe butonul OPTIONS, apoi selectează [Ștergere].

Compararea trofeelor

Selectează [Comparare trofee], apoi selectează jucătorul cu care vrei să îți compari trofeele.

Pentru a schimba jucătorul cu care vrei să compari trofee, apasă pe butonul OPTIONS, apoi selectează [Modificare jucător].