Configurare conexiune la internet

Pentru conectarea sistemului PS4™ la internet poți utiliza Wi-Fi sau un cablu LAN (Ethernet).
Selectează (Setări) > [Rețea] > [Configurare conexiune la internet] și apoi urmează instrucțiunile de pe ecran pentru configurarea setărilor rețelei.

Conectarea folosind un cablu LAN (conexiune prin cablu)

Selectează [Utilizare cablu LAN]. Dacă ai selectat [Ușor] și urmezi instrucțiunile afișate pe ecran, configurarea se realizează automat.

Conectarea folosind Wi-Fi (pentru o conexiune fără fir)

Selectează [Utilizare Wi-Fi] și apoi selectează [Ușor] pentru a vizualiza o listă cu rețelele Wi-Fi disponibile. Selectează rețeaua Wi-Fi la care vrei să te conectezi și apoi configurează setările.
Dacă rețeaua Wi-Fi la care vrei să te conectezi nu a fost detectată, selectează [Configurare manuală] și apoi configurează setările.

  • Setările de conectare diferă în funcție de configurarea rețelei și de dispozitivele utilizate.
  • Probabil va trebui să introduci informații suplimentare sau setări suplimentare, de exemplu serverul proxy sau adresa IP. Selectează [Personalizat] pentru a configura aceste setări. Consultă informațiile primite de la furnizorul de servicii internet și instrucțiunile dispozitivului de rețea utilizat.
  • Dacă utilizezi un punct de acces care suportă WPS, AOSS sau Rakuraku WLAN Start®, acestea pot fi salvate în doar câțiva pași. AOSS și Rakuraku WLAN Start® sunt disponibile numai în anumite țări și regiuni.
  • Pe sistemele PS4™ care suportă banda de 5 GHz, poți alege ce bandă de frecvență Wi-Fi vrei să utilizezi. În ecranul de selectare a rețelei Wi-Fi, apasă pe butonul OPTIONS.