Actualizare software de sistem

Întotdeauna actualizează sistemul PS4™ la cea mai recentă versiune a programului sistemului. Prin actualizare, te vei bucura de caracteristici suplimentare, de o mai bună funcționare a sistemului și de un nivel mai ridicat de securitate.

Selectează (Setări) > [Actualizare software de sistem] pentru a te asigura că sistemul utilizează cea mai recentă versiune a programului software de sistem. Dacă este disponibil un fișier de actualizare pentru o versiune mai recentă, acesta va fi descărcat automat.
Poți continua să utilizezi sistemul în timpul descărcării. Dacă descărcarea s-a terminat, în colțul din stânga sus al ecranului va fi afișată o notificare pop-up. Selectează notificarea din (Notificări) în timp ce vizualizezi zona de funcții, selectează elementul respectiv din (Descărcări) și apoi urmează instrucțiunile afișate pe ecran pentru a efectua instalarea.

Notificări

  • Nu opri sistemul PS4™ în timpul instalării. Întreruperea instalării poate determina defectarea sistemului.
  • De asemenea, fișierele de actualizare pot fi incluse pe discul unui joc. La redarea unui disc care conține o versiune mai recentă a programului software al sistemului, va fi afișat un ecran cu instrucțiuni pentru efectuarea procesului de actualizare. Pentru efectuarea actualizării, urmează instrucțiunile afișate pe ecran.
  • De asemenea, pentru actualizarea programului software al sistemului, poți utiliza un fișier de actualizare aflat pe un dispozitiv de stocare USB. Pentru detalii, vizitează site-ul web de asistență pentru țara sau regiunea ta.