Setări pentru redare video

Pentru a configura setările implicite de ieșire și de limbă pentru video, selectează (Setări) > [Setări pentru redare video].

Ieșire la 1080p/24 Hz

Configurezi setările pentru ieșirea video.
Setarea implicită este [Automată]. Formatul va fi schimbat automat în funcție de televizorul utilizat.

  • Televizorul și amplificatorul AV trebuie să suporte formatul video 1080p/24 Hz. Pentru detalii, consultă instrucțiunile dispozitivului utilizat.
  • Fișierul video redat trebuie să suporte formatul video 1080p/24 Hz. În general, programele video BD-ROM disponibile în comerț care indică „1080p” ca mod de înregistrare (de exemplu pe ambalajul programului software) sunt înregistrate folosind formatul video 1080p/24 Hz.
  • Dacă un video nu este afișat corect, iar opțiunea [Automată] este selectată, selectează pentru această setare de ieșire [Dezactivat].

Limbă

Alege ce limbi au prioritate la redarea video atât pentru sunet cât și pentru subtitrări.

Gestionare date Blu-ray Disc™

Este posibil ca datele asociate cu unele fișiere video de pe discul Blu-ray să fie salvate pe sistemul PS4™. Verifică pentru a vedea dacă date asociate fișierelor video de pe discul Blu-ray sunt salvate pe sistemul PS4™.

Pentru a șterge datele de pe sistem, apasă pe butonul OPTIONS din ecranul cu lista de date, și apoi selectează [Ștergere]. Șterge datele dacă în memoria sistemului nu este suficient spațiu disponibil la redarea discurilor BD.

Se permite conexiunea la internet pentru BD-LIVE

Permite discurilor Blu-ray să se conecteze la internet în timpul redării.
Bifează caseta pentru a permite conectarea la internet. Această setare este disponibilă numai pentru discurile Blue-ray Profile 2.0 (BD-Live).