Spel > Spelkategori

Spelkategori

Följande ikoner visas under (Spel). Ikonerna som visas varierar beroende på vilka villkor som används.

PlayStation®Store Se information från PlayStation®Store.
Avsluta spelet Stäng av PlayStation®3-programvara. Denna ikon visas bara medan du spelar.
(titelnamn) Spela ett spel i PlayStation®3-format En bild visas när ikonen har valts.
PlayStation®2-skiva Spela upp en PlayStation®2-programvarutitel.
PlayStation®-skiva Spela upp en PlayStation®-programvarutitel.
Verktyg för sparade data (PS3™) Kopiera/ta bort eller visa information om sparade data för PlayStation®3-programvara.
Verktyg för sparade data (minis / PSP™) Kopiera/ta bort eller visa information om sparade data för minis och PSP™Game (PSP™-spel)-program.
Verktyg för Memory Card Du kan spara data för PlayStation®2-/PlayStation®-programvara genom att skapa och tilldela kortplatser för interna minneskort. Du kan också kopiera/ta bort eller visa information om sparade data.
Applikationsverktyg för PS Vita-systemet När du säkerhetskopierar sparade data för spel som spelats på PS Vita-system eller programdatan (speldata) från PS Vita-system till PS3™-systemet, sparas datan i programhjälpen på PS Vita-system.
Verktyg för speldata Ytterligare data kan sparas för vissa spel. Du kan ta bort eller visa information om sparade data.
(PlayStation®3- eller PlayStation®2-programvara installerad i lagringsminnet) PlayStation®3- eller PlayStation®2-programvara installerad i lagringsminnet. En miniatyrbild för spelet visas.
(data som laddats ner i lagringsminnet) Denna ikon visas för spel- eller expansionsdata som laddats ned på lagringsminnet. Vid uppstart installeras data. Ikonen varierar beroende på vilken typ av data det är.

Tips!

  • Skiva låst eller Spärrat innehåll visas för innehåll som spärrats via barnlås. Innehållet kan spelas upp om man anger ett fyrateckens lösenord. Lösenordet ställs in i (Inställningar) > (Säkerhetsinställningar).
  • Om en enhet som inte är kompatibel med HDCP (High-bandwidth Digital Content Protection)-standarden är ansluten till systemet med en HDMI-kabel, kan inte videofilm och/eller ljud gå ut från systemet.
  • Copyright-skyddat innehåll på en Blu-ray Disc-skiva fungerar endast med 1080p med en HDMI-kabel som är ansluten till en enhet som är kompatibel med HDCP-standarden.
  • I sällsynta fall kanske skivorna och andra media inte fungerar korrekt när de spelas upp på PS3™-systemet. Det beror främst på variationer i tillverkningsprocessen av programvarukodning eller programvaran.

Viktig information

  • Vissa PlayStation®2- eller PlayStation®-programvarutitlar kan spelas upp annorlunda på PS3™-systemet än de gör på PlayStation®2- och PlayStation®-systemen, eller inte spelas upp korrekt på PS3™-systemet.
  • Skivor i PlayStation®2-format kan inte spelas på vissa PS3™-system. För mer information, se [Olika typer av uppspelningsbara skivor], besök SIE-webbsidan för ditt land eller läs dokumentationen som följde med ditt PS3™-system.

Spel > Spelkategori