Logga in på PlayStation Network

Om du vill logga in på PlayStation™Network väljer du (Inställningar) > [Kontohantering] > [Logga in på PlayStation Network].
Mer information om PlayStation™Network finns i ”PlayStation™Network”.

  • PlayStation™Network är endast tillgängligt i vissa länder och regioner och endast på vissa språk. Besök webbplatsen för kundsupporten i ditt land eller region för mer information.
  • När väl du har loggat in förblir du inloggad tills du själv loggar ut.
  • Efter din första inloggning på PlayStation™Network ändras användarnamnet till det verkliga namn du har registrerat för ditt konto.

Använda ett konto som har skapats för en annan enhet

Om du vill använda ett konto som skapats på ett PS3™-system eller ett PS Vita-system anger du inloggnings-ID (e-postadress) och lösenord och väljer sedan [Logga in].

Skapa ett nytt konto

Välj [Har du inte använt PlayStation™Network tidigare? Skapa ett konto] och följ sedan anvisningarna på skärmen för att skapa ett nytt konto.

  • Du skapar ett konto genom att ange en e-postadress och personliga uppgifter för den person som registrerar kontot, till exempel födelsedatum, verkligt namn och adress. I ”Datainsamling/Hälsa och säkerhet” eller på SIE-webbplatsen för ditt land eller din region hittar du information om hur dessa personliga uppgifter hanteras.
  • När ett konto har skapats får du ett meddelande via den e-postadress du registrerat för ditt konto. Följ instruktionerna i meddelandet för att genomföra bekräftelseprocessen.
  • Du kan även skapa ett konto genom att besöka den här webbplatsen.
    http://account.sonyentertainmentnetwork.com/