Om begrænsninger

Som forælder eller værge kan du bruge forældrekontrollen til at begrænse adgangen til bestemt indhold eller bestemte funktioner for børn, som bruger dit PS4™-system.
For at kunne indstille forældrekontrollen skal du have en voksenkonto og oprette en familie. Følg vejledningen nedenfor.

Oprettelse af en voksenkonto

Forældre eller værger, som allerede har en konto

Fortsæt til "Tilføj et barn til din familie".

Forældre eller værger, som ikke har en konto

Først skal du oprette en voksenkonto. Når du har oprettet en konto, vil en meddelelse blive vist, der spørger dig, om du vil oprette en familie. Vælg [Konfigurer nu], og fortsæt derefter til trin 3 i "Tilføj et barn til din familie".

  • Se "Log ind på PlayStation Network" for at se oplysninger om at oprette konti.
  • En voksen bruger, som opretter en familie, bliver familieadministrator. Familieadministratoren kan tilføje og fjerne familiemedlemmer. Se "Familieadministration" for at få flere oplysninger om familier.

Tilføj et barn til din familie

Som familieadministrator kan du tilføje børn til din familie.

1.
Vælg (Indstillinger) > [Forældrekontrol/Familieadministration] > [Familieadministration], og følg derefter vejledningen på skærmen for at indtaste dine login-oplysninger.
2.
Vælg [Tilføj familiemedlem].
3.
Vælg [Opret bruger], og følg derefter vejledningen på skærmen.
Du kan indstille begrænsninger for individuelle børn på skærmen med forældrekontrollen. Se "Indstilling af forældrekontrol" for at få flere oplysninger.
Når du tilføjer dine børn som familiemedlemmer, bliver de tilføjet til listen over brugere af dit PS4™-system.
  • Et barn, der har tilladelse til at deltage i PlayStation™Network, kan fuldføre kontooprettelsen selv, når han/hun er logget ind på PS4™-systemet.
  • Vælg (Indstillinger) > [Forældrekontrol/Familieadministration] > [Familieadministration] for at se eller ændre indstillingerne for forældrekontrollen senere eller for at tilføje flere familiemedlemmer.

Indstilling af forældrekontrol

Forældrekontrol omfatter indstillinger for dit PS4™-system og indstillinger for individuelle børn.
PS4™-systemindstillinger gælder for alle brugere, som logger ind på dit PS4™-system. Se "PS4-systembegrænsninger" for at få flere oplysninger.
Forældrekontrol for individuelle børn kan indstilles, når du tilføjer et barn som familiemedlem. Se følgende for at få flere oplysninger om de mulige indstillinger.

Yderligere begrænsninger

Følgende indstillinger anbefales, når du og din familie bruger PS4™-systemet.

Blokér andre familiemedlemmer, så de ikke kan logge ind som dig

Indstil en adgangskode til pålogning for at forhindre børn i at logge ind på PS4™-systemet med en forælders eller værges konto. Log ind på den konto, du vil indstille en adgangskode til pålogning for, og vælg derefter (Indstillinger) > [Indstillinger for Log på] > [Administration af adgangskode til pålogning].

Bloker ny brugeroprettelse og gæste-log ind

For kun at give eksisterende brugere tilladelse til at logge ind på dit PS4™-system skal du vælge (Indstillinger) > [Forældrekontrol/Familieadministration] > [PS4-systembegrænsninger] > [Ny brugeroprettelse og gæste-log ind].