Log ind på PlayStation Network

Du logger ind på PlayStation™Network ved at vælge (Indstillinger) > [Kontohåndtering] > [Log ind på PlayStation Network].
Du kan få flere oplysninger om PlayStation™Network i "PlayStation™Network".

  • PlayStation™Network er kun tilgængelig i bestemte lande og regioner og på bestemte sprog. Gå til webstedet for kundesupport i dit land eller din region for at få flere oplysninger.
  • Når du har logget ind, forbliver du logget ind, indtil du manuelt logger af.
  • Når du har logget ind på PlayStation™Network for første gang, ændres det viste brugernavn til det rigtige navn, der er registreret på din konto.

Brug af en konto, der er oprettet på en anden enhed

Hvis du vil bruge en konto, der er blevet oprettet på et PS3™-system eller et PS Vita-system, skal du indtaste dit log ind-ID (e-mailadresse) og din adgangskode og derefter vælge [Log ind].

Oprettelse af en ny konto

Vælg [Ny til PlayStation™Network? Opret en konto], og følg derefter vejledningen på skærmen for at oprette en ny konto.

  • Du kan oprette en konto ved at indtaste en e-mailadresse og personlige oplysninger om den person, der registrerer kontoen, f.eks. fødselsdato, rigtigt navn og adresse. Se "Dataindsamling/Sundhed og sikkerhed" eller SIE-webstedet for dit land eller din region for at finde flere oplysninger om, hvordan dine personlige oplysninger håndteres.
  • Når du har oprettet en konto, modtager du en meddelelse på den e-mailadresse, du har registreret for din konto. Følg instruktionerne i meddelelsen for at afslutte bekræftelsen.
  • Du kan også oprette en konto på dette websted.
    http://account.sonyentertainmentnetwork.com/