Brug af PlayStation™Music

PlayStation™Music er en musiktjeneste fra PlayStation™Network. PlayStation™Music giver dig mulighed for at bruge musikstreamingtjenesten Spotify®. Du kan få flere oplysninger om Spotify® på dette websted.

playstationmusic.com/spotify

  • PlayStation™Music er kun tilgængelig i bestemte lande og regioner og på bestemte sprog. Desuden varierer de typer indhold og tjenester, der leveres, afhængigt af landet eller regionen.
  • Noget indhold og visse tjenester er kun tilgængelige ved køb. Du kan læse mere om køb i PlayStation™Store under "Kontoinformation".

Afspilning af musik

Vælg [Spotify] i indholdsområdet. Når du bruger Spotify® for første gang i dit PS4™-system, skal du angive din Spotify®-kontoinformation. Hvis du ikke har en konto, skal du følge vejledningen på skærmen for at oprette en.
Du kan også afspille musik i baggrunden, når du spiller spil eller bruger applikationer som f.eks. din internetbrowser.

  • Afhængigt af applikationens eller systemets tilstand vil afspilning eventuelt ikke være mulig.
  • Baggrundsmusik under spil er ikke inkluderet i videoklip.
  • For at sætte afspilning på pause, for at ændre volumen eller for at ændre andre indstillinger, mens du spiller, skal du vælge [Spotify] i genvejsmenuen.

Brug af Spotify® Connect

Hvis du har Spotify®-applikationen installeret på din smartphone eller anden mobilenhed, kan du bruge Spotify® Connect-funktionen til at oprette forbindelse til dit PS4™-system via det samme netværk. Dette giver dig mulighed for at fjernbetjene dit PS4™-system via en anden enhed, så du kan afspille musik i Spotify®. Se webstedet for Spotify® for at få flere oplysninger.

Du kan også bruge din smartphone eller anden mobilenhed med forbindelse til et netværk til at starte et PS4™-system, der har forbindelse til netværket via Spotify® Connect. Vælg [Spotify] i PS4™-systemets indholdsområde for at konfigurere enhedens indstillinger.