Varmuuskopioi ja palauta

Voit varmuuskopioida PS4™-järjestelmän tallennustilaan tallennettuja tietoja USB-tallennuslaitteeseen tai palauttaa varmuuskopioituja tietoja PS4™-järjestelmään. Tästä ominaisuudesta on hyötyä, kun vaihdat kiintolevyn, siirrät omistusoikeuden tai vaihdat PS4™-järjestelmän.
Kytke varmuuskopiointiin käytettävä USB-tallennuslaite paikalleen ja valitse sitten (Asetukset) > [Järjestelmä] > [Varmuuskopioi ja palauta].

Huomautukset

 • Älä katkaise PS4™-järjestelmästä virtaa tietojen varmuuskopioinnin tai palauttamisen aikana. Jos toimit niin, järjestelmä saattaa vaurioitua.
 • Tietoja palautettaessa kaikki PS4™-järjestelmään tallennetut asetukset ja tiedot poistetaan. Tätä toimenpidettä ei voi peruuttaa, joten varo poistamasta mitään tärkeitä tietoja vahingossa. Poistettuja tietoja ei voida palauttaa.

Varmuuskopioi PS4-järjestelmä

Tällä toiminnolla voit kopioida PS4™-järjestelmän tallennustilaan tallennettuja tietoja USB-tallennuslaitteeseen. Varmuuskopiointitiedoston nimi määritetään automaattisesti päivämäärän ja tallennusjärjestyksen mukaan. Voit lisätä huomautuksia kohdassa [Kuvaus].

 • FAT- ja exFAT-alustettuja USB-tallennuslaitteita tuetaan.
 • Työnnä USB-tallennuslaite kunnolla USB-porttiin. Jotkin laitteet eivät ole yhteensopivia muotonsa tai mallinsa takia.
 • Trophyt eivät sisälly varmuuskopioituihin tietoihin. Jos haluat tallentaa ansaitsemasi trophyt PlayStation™Network-palvelimille, valitse toimintonäytöstä (Trophyt), paina OPTIONS-näppäintä ja valitse sitten [Synkronoi PlayStation Network-verkon kanssa].
 • Kaikki käyttäjätiedot sisältyvät varmuuskopioituihin tietoihin.
 • Käyttäjät, jotka eivät ole koskaan kirjautuneet sisään PlayStation™Network-verkkoon, voivat palauttaa tallennetut tiedot vain alkuperäiseen PS4™-järjestelmään, josta tiedot varmuuskopioitiin. Jos haluat palauttaa tallennetut tiedot toiseen PS4™-järjestelmään, kirjaudu sisään PlayStation™Network-verkkoon ennen tietojen varmuuskopioimista.
 • Tallennetut tiedot voidaan kopioida erikseen kunkin käyttäjän osalta. Lisätietoja on kohdassa ”Järjestelmän tallennustilan tallennetut tiedot”.

Palauta PS4-järjestelmä

Tällä toiminnolla voit palauttaa varmuuskopioidut tiedot USB-tallennuslaitteelta alustettuun PS4™-järjestelmään.

 • Palautettavan PS4™-järjestelmän ohjelmistoversion on oltava sama kuin varmuuskopioidussa PS4™-järjestelmässä. Muussa tapauksessa varmista, että palautettavassa järjestelmässä on viimeisin ohjelmistoversio.
 • Kun palautat tallennetut tiedot toiseen PS4™-järjestelmään, perheestäsi poistetaan perheenjäsenet, jotka eivät ole koskaan kirjautuneet sisään PlayStation™Network-verkkoon. Palautuksen jälkeen perheen hallinnoijan on lisättävä poistetut perheenjäsenet uudelleen.
 • Korkearesoluutioiset kuvakaappaukset ja videoleikkeet, jotka on tallennettu PlayStation®4 Pro konsolillasi, voidaan näyttää vain PlayStation®4 Pro -konsolissa.

Poista varmuuskopiotiedot

Tällä toiminnolla voit poistaa USB-tallennuslaitteelle tallennetut varmuuskopioidut tiedot.