Adatvédelmi beállítások

Válaszd a (Beállítások) > [Fiókkezelés] > [Adatvédelmi beállítások] lehetőséget.

  • Bizonyos beállítások csak felnőtt felhasználói fiókok számára érhetők el.
  • Az adatvédelmi beállításokat a (PlayStation App) segítségével, vagy az alábbi weboldal PC-ről vagy okostelefonról történő felkeresésével tekintheted meg vagy módosíthatod.
    http://account.sonyentertainmentnetwork.com/

Játékok | Média

Tevékenységek

Add meg, hogy a tevékenységeid közül melyeket láthatnak mások, és válaszd ki a játékosok azon csoportját, melynek tagjai láthatják a megadott tevékenységeidet.

Trófeák

Válaszd ki azokat a játékosokat, akik láthatják a trófeáidat.

Rejtett játékok

Válaszd ki az elrejteni kívánt játékokat. Ha egy játék el van rejtve, a játékkal kapcsolatos információk nem jelennek meg a tevékenységeid között, a profilodban és a trófeáid listájában sem.
Ennek ellenére a többi játékos az aktuálisan játszott játékaidat továbbra is látni fogja a [Játék folyamatban] lehetőségen belül. Ha meg szeretnéd akadályozni azt, hogy a többi játékos láthassa mivel játszol éppen, válaszd az [Online állapot beállítása] > [Offline állapot használata] lehetőséget a saját profilod képernyőjén.

Játékok

Add meg, hogy ki láthassa a játékaid listáját. A játékaid és alkalmazásaid jelennek meg a játékaid listájában.

Nézés kérések

Add meg, hogy ki küldhessen neked kéréseket. A játszmák megtekintésére vonatkozó kérésekkel kapcsolatos részletekért lásd a „Játékmenet megtekintésével kapcsolatos üzenetek küldése” című részt.

Zene

Válaszd ki, hogy ki láthatja azt, hogy milyen zenéket hallgatsz a Spotify® alkalmazásban. Az általad jelenleg vagy legutoljára hallgatott dal megjelenik a saját profilod képernyőjén.

Barátok | Kapcsolatok

Barátok

Add meg, hogy ki láthassa a barátok listádat.

Barátként megjelölés kérése

Add meg, hogy ki küldhessen neked barátként megjelölésre vonatkozó kéréseket.

Játékosok, akik követhetnek téged

Add meg, hogy ki követhessen téged.

A követőid listája

Add meg, hogy ki tekinthesse meg követőid listáját.

Általad követett játékosok listája

Add meg, hogy ki tekinthesse meg az általad követett emberek listáját.

Csapatmeghívások

Add meg, hogy ki küldhessen neked csapatmeghívásokat. Ha meghívást fogadsz és csapattag leszel, akkor csatlakozhatsz az online vetélkedőkhöz.

Játékosok, akiket esetleg ismersz

Add meg, hogy ki láthassa a valódi nevedet és profilképedet a Játékosok, akiket esetleg ismersz lehetőségen belül. Tégy róla, hogy a többi játékos könnyebben megtalálhasson. Ha engedélyezed ezt a funkciót, akkor a neved megjelenik a többi játékos barátok listájában olyan játékosként, akiket esetleg ők ismerhetnek.

Személyes információk | Üzenetküldés

Valódi név a Keresésben

Add meg, hogy ki láthassa a valódi nevedet és profilképedet a keresési eredmények között.

Valódi név a Barátok listáján

Add meg, hogy ki láthassa a valódi nevedet és profilképedet a közeli barátokra vonatkozó barátok listában (azokat tartalmazza, akik elfogadták a valódi név kéréseidet). Ezzel megkönnyítheted, hogy a többiek rád találjanak.

Valódi név a játékokban

Add meg, hogy ki láthassa a valódi nevedet és profilképedet játék közben. A közeli barátok által elmentett képernyőképek vagy videoklipek tartalmazhatják a valódi nevedet és profilképedet.

Mobil elérhetőség

Add meg, hogy az állapotod (Mobil) jelöléssel jelenjen-e meg. A (Mobil) jelölés akkor jelenik meg, ha a (PlayStation App) vagy hasonló alkalmazás van használatban egy PS4™ rendszertől eltérő eszközön. A többiek ebből látják, hogy készen állsz üzenetek küldésére és fogadására.

Üzenetek

Add meg, hogy ki küldhessen neked szöveges és hangüzeneteket, vagy parti meghívásokat.

Megjelölések

Képernyőképek vagy videoklipek feltöltésekor jelöld meg azokat a játékosokat, akikkel játszottál. Megadhatod, hogy ki jelölhessen meg téged.