Trófeák megtekintése

Egyes játékok trófeákkal jutalmaznak, ha teljesítesz bizonyos célkitűzéseket.

A trófeák szintjei

A trófeák négy nehézségi szint szerint vannak kategorizálva. A trófeák számát és szintjét, valamint a megszerzésük különböző tényezőit az egyes játékok határozzák meg.

A szintek Platina, Arany, Ezüst és Bronz értékeket vehetnek fel csökkenő sorrendben.

Trófea előfordulási mértéke

A trófeák előfordulási mértékének négy szintje van. Az előfordulási mérték azoknak a játékosoknak a számától függ, akik megszerezték ugyanazt a trófeát. A trófeát megszerzett játékosok számának csökkenésével a trófea előfordulási mértéke az alábbi sorrendben nő: általános, ritka, nagyon ritka, rendkívül ritka.

A megszerzett trófeáid megtekintése

Válaszd a (Trófeák) lehetőséget a funkcióképernyőn. Válassz egy játékot az abban megszerzett trófeák részleteinek megtekintéséhez. Nyomd meg az OPTIONS gombot a trófeák megszerzési dátumának vagy a szinteknek megfelelő sorbarendezéséhez, vagy a trófeáid közötti online kereséshez.

  • A megszerzett trófeáid tárolódnak a PS4™ rendszerben, és automatikusan szinkronizálódnak a PlayStation™Network kiszolgálóval. Kézzel is szinkronizálhatod a trófeáidat. Nyomd meg az OPTIONS gombot a (Trófeák) megtekintése közben, majd válaszd a [Szinkronizálás a PlayStation Network-kel] lehetőséget.
  • A PS4™ rendszer azokat a trófeákat is meg tudja jeleníteni, melyeket PS3™ vagy PS Vita rendszeren való játék során szereztél. Ehhez azzal a felhasználói fiókkal jelentkezz be a PS4™ rendszeredbe, melyet a PS3™ vagy PS Vita rendszereddel összekapcsoltál.
  • Beállíthatod, hogy ki láthatja a trófeáidat. A részleteket lásd az „Adatvédelmi beállítások” című részben.
  • Ha vendégként jelentkeztél be a PS4™ rendszerre, akkor a trófeáid mentéséhez be kell jelentkezned a PlayStation™Network szolgáltatásba.
  • Azon trófeák törléséhez, melyekhez nem tartozik folyamatjelző, nyomd meg az OPTIONS gombot, majd válaszd a [Törlés] lehetőséget.

Trófeák összehasonlítása

Válaszd a [Trófeák összehasonlítása] lehetőséget, majd add meg azt a játékost, akivel a trófeáidat össze szeretnéd hasonlítani.

Ha módosítani szeretnéd, hogy melyik játékossal hasonlítod össze a trófeáidat, nyomd meg az OPTIONS gombot, majd válaszd a [Játékos változtatása] lehetőséget.