PS4 rendszerkorlátozások

Korlátozhatod a PS4™ rendszered funkcióinak használatát. Válaszd a (Beállítások) > [Szülői felügyelet/családkezelés] > [PS4 rendszerkorlátozások] lehetőségeket.

  • Ezek a beállítások a PS4™ rendszered összes felhasználójára vonatkoznak.
  • Ha meg kívánod tiltani a többi felhasználó számára a beállítások módosítását, akkor változtasd meg a rendszerkorlátozási hitelesítő kódot.

Új felhasználó létrehozása és belejelentkezés vendégként

Csak létező felhasználók PS4™ rendszerbe történő bejelentkezésének engedélyezése. Ennek a funkciónak a segítségével megakadályozhatod, hogy gyermekeid engedély nélkül hozzanak létre korlátozás nélküli felhasználói fiókokat, és ezekkel a fiókokkal bejelentkezzenek a rendszerbe.

Webszűrő

Webszűrő szolgáltatást állíthatsz használatba, ami figyeli az Internetböngészőben megnyitott weboldalak típusát és biztonságosságát, és automatikusan meggátolja a veszélyes vagy káros webhelyek megjelenítését.

Alapértelmezett szülői felügyelet

Módosítsd az alapértelmezett szülői felügyelet beállításait. Ezek a beállítások azokra az új felhasználókra és vendégekre vonatkoznak, akik úgy használják a rendszert, hogy nem jelentkeztek be a PlayStation™Network hálózatába.

Elvégezheted az egyes felhasználók szülői felügyeletre vonatkozó beállításait. A részleteket lásd „A korlátozásokról” című részben.

PS4 rendszerkorlátozások ideiglenes letiltása

Jelöld be a jelölőnégyzetet, ha ideiglenesen ki kívánod kapcsolni a szülői felügyeleti korlátozásokat az összes felhasználó számára anélkül, hogy be kellene jelentkezni a PlayStation™Network hálózatába. A korlátozások újra érvényre kerülnek, ha megszünteted a jelölőnégyzet kijelölését, kikapcsolod, vagy pihenő üzemmódba állítod a rendszert.

Rendszerkorlátozási hitelesítő kód megváltoztatása

A rendszerkorlátozási hitelesítő kód módosítása.

Ha elfelejted a rendszerkorlátozási hitelesítő kódot, akkor végre kell hajtanod a PS4™ rendszer inicializálását. Ügyelj a jelszavadra. Ne felejtsd el, és ne hagyd, hogy harmadik fél megszerezze azt.