Over PlayStation™Network

PlayStation™Network is alleen beschikbaar in bepaalde landen, regio's en talen. Neem contact op met de klantendienst in uw land of regio voor meer informatie.

Als u een Sony Entertainment Network-account aanmaakt, kunt u de volgende online-functies gebruiken:

  • Online winkelen in (PS Store)
  • Vrienden worden met spelers op andere locaties met behulp van (Vrienden) en met hen communiceren via (Party) en (Berichten)
  • Inhoud kopiëren naar en van een PS3™-systeem of een computer en van de data op uw systeem een back-up maken op een PS3™-systeem of op een computer met behulp van (Content manager)
  • Informatie over de gewonnen trofeeën opslaan op de servers en deze trofeeën vergelijken met uw vrienden met behulp van (Trofeeën)

Uw aankoopgeschiedenis bij PlayStation®Store, uw vooruitgang in game-etappes en de trofeeën die u verdient, zijn bijvoorbeeld "activiteiten". U, uw vrienden en spelers met wie u games gespeeld hebt, kunnen de activiteiten bekijken in games en in andere applicaties op uw systeem, waaronder (Vrienden). Het is ook mogelijk om met vrienden en andere spelers te communiceren over de activiteiten. Meer informatie vindt u onder "Activiteiten".

Naar bovenkant pagina