Activiteiten

Uw aankoopgeschiedenis bij PlayStation®Store, uw vooruitgang in game-etappes en de trofeeën die u verdient, zijn voorbeelden van "activiteiten". U kunt deze bekijken in de volgende applicaties:

  • Games
  • (Vrienden)

Wanneer er een nieuwe activiteit en/of opmerking is, worden (Nieuwe activiteit) en/of avatars weergegeven. Selecteer het pictogram of beweeg het scherm omhoog en omlaag om de communicatie-zone weer te geven. In deze zone kunt u in realtime communiceren met andere gebruikers. Met (Vind ik leuk) of door het schrijven van opmerkingen kunt u andere spelers feliciteren met hun activiteiten.


Voor de uitleg in dit onderdeel wordt de communicatie-zone op het LiveArea™-scherm voor een game als voorbeeld gebruikt.

LiveArea. Gelabeld van A tot C.

A )
Communicatie-zone
Hier worden maximaal 100 activiteiten weergegeven.
B )
(Vernieuwen)
Selecteer Vernieuwen om de recentste activiteiten te bekijken.
C )
Activiteiten
Selecteer een activiteit om gedetailleerde informatie weer te geven en andere spelers te feliciteren met hun activiteiten via (Vind ik leuk) en door opmerkingen te schrijven.
Selecteer de avatar om het profiel te bekijken van de persoon bij wie de activiteit hoort.
  • U kunt het bereik voor het delen van uw activiteiten instellen door (Instellingen) > [Starten] > [PlayStation™Network] > [Privacy-instellingen] > [Activiteiten delen] te selecteren.
  • Als de geselecteerde persoon privacy-instellingen heeft ingesteld om zijn of haar activiteiten privé te maken, wordt de informatie niet weergegeven door een activiteit te selecteren.
  • De communicatie-zone wordt niet weergegeven als het gebruik van communicatiefuncties beperkt is voor de gebruiker van de sub-account. Zie "Sub-accountbeheer" voor meer informatie.

Activiteiten bewerken

Selecteer de activiteit die u wilt controleren of bewerken om gedetailleerde informatie weer te geven over de activiteit.

Communicatiezone. Vanaf bovenaan gelabeld van A tot D.

A )
Avatar/Activiteit
B )
(Vind ik leuk)
Selecteer dit pictogram om een vriend of speler te feliciteren met een activiteit. De online-ID's van de vrienden en spelers die (Vind ik leuk) hebben geselecteerd, worden weergegeven.
  • Als er 100 personen (Vind ik leuk) hebben geselecteerd, kan dit niet meer geselecteerd worden.
  • U kunt (Vind ik leuk) niet selecteren voor uw eigen activiteit.
C )
Opmerkingen
De opmerkingen over activiteiten worden in een lijst weergegeven.

Selecteer (Opties) om een geselecteerde opmerking te verwijderen of om te melden dat dit een aanstootgevende opmerking is.

D )
Opmerkingen geven
Selecteer [Geef hier je opmerkingen ] om een opmerking te geven over een activiteit.
Wanneer u [Verzenden] selecteert, wordt uw opmerking weergegeven in de lijst.

Er kunnen maximaal 20 opmerkingen gegeven worden bij een activiteit.

Activiteiten verwijderen

Selecteer (Opties) > [Verwijderen] om activiteiten te verwijderen.

U kunt alleen uw eigen activiteiten verwijderen.