Aktiver som din primære PS4

Aktiver PS4™-systemet som primærsystem ved hjelp av kontoen din. Når du aktiverer systemet, aktiverer du samtidig disse funksjonene:

  • Alle som bruker ditt primære PS4™-system, kan benytte seg av programmer du kjøper fra PlayStation™Store.
  • Alle som bruker ditt primære PS4™-system, kan benytte fordelene ved PlayStation®Plus-abonnementet ditt.
  • PS4™-systemet kan automatisk laste ned forhåndsbestilt innhold, eller innhold kjøpt i (PlayStation App).
  • Du kan koble til PS4™-systemet via Internett ved hjelp av Avstandsspill på en annen enhet.
  • Alle som bruker ditt primære PS4™-system, kan benytte seg av temaer du kjøper fra PlayStation™Store.
  • Du kan aktivere kun ett PS4™-system per konto.
  • Hvis du aktiverer et system, kan andre brukere på systemet bruke programmer og enkelte PlayStation®Plus-fordeler fra kontoen din, selv om denne brukeren ikke er pålogget.
  • For å kunne benytte deg av visse PlayStation®Plus-fordeler må du abonnere på tjenesten. Du finner mer informasjon på SIE-nettstedet for ditt land eller din region.

Aktivere systemet

PS4™-systemet du bruker til å logge på PlayStation™Network første gangen, aktiveres automatisk som ditt primære PS4™-system. Vil du aktivere systemet etter at du har logget deg på første gangen, velger du (Innstillinger) > [Kontoadministrasjon] > [Aktiver som din primære PS4] > [Aktiver].

Deaktivere systemet

Velg (Innstillinger) > [Kontoadministrasjon] > [Aktiver som din primære PS4] > [Deaktiver] på et aktivert PS4™-system.

  • Deaktiver PS4™-systemet ditt før det skal overføres eller kasseres.
  • Hvis flere brukere har aktivert systemet som sitt primære PS4™-system, må det deaktiveres for hver bruker.

Når du ikke kan deaktivere systemet

Når du ikke kan deaktivere systemet ditt, for eksempel grunnet en feilfunksjon eller fordi systemet er avhendet, besøk nettstedet for kundestøtte i ditt land eller din region.
Du kan også deaktivere alle systemer for hver innholdstype fra dette nettstedet.
http://account.sonyentertainmentnetwork.com/
Velg [Deaktiver alle] under [Konto] > [Medier og enheter] for typen av innhold du vil deaktivere alle aktiverte systemer for.

  • Det er ikke sikkert du kan deaktivere alle systemene via denne siden – dette kommer an på typen av innhold.
  • Dette nettstedet er kun tilgjengelig i visse land og regioner.