Viktige kundemeldinger

 • Funksjonene som er tilgjengelige på systemet ditt varierer avhengig av modellen. Du finner mer informasjon i dokumentasjonen som følger med systemet.
 • Bruk av systemet og funksjonene til dette systemet er underlagt en rekke brukeravtaler som kan bli endret fra tid til annen. Besøk SIE-websiden for din region for den siste utgaven av disse avtalene, oppdaterte vilkår og betingelser for systemet samt endringer av brukerhåndboken og annen dokumentasjon.
 • Oppdater alltid systemet til siste versjon av systemprogramvaren. Ved å oppdatere, kan du bruke ekstrafunksjoner, forbedret brukbarhet og forbedret sikkerhet.
 • Bruk alltid siste versjon av systemprogramvaren eller applikasjoner på enheten som er koblet til systemet. For eksempel, oppdater systemprogramvaren eller applikasjonen til det tilkoblede PlayStation®4-systemet, PlayStation®3-systemet, PlayStation®TV-systemet, nasne™ eller smarttelefonen med PlayStation®App installert. Når funksjoner brukes på tvers av tilkoblede enheter, er kanskje ikke noen funksjoner tilgjengelige avhengig av versjonen til systemprogramvaren eller applikasjonen som brukes.
 • PlayStation™Network og Sony Entertainment Network er bare tilgjengelige i enkelte land og regioner, og på enkelte språk. Typer innhold og tjenester som tilbys av PlayStation™Network, er også avhengig av land og region. Ta kontakt med kundestøtte i landet ditt eller regionen din for mer informasjon.
 • Noen produkter og tjenester er kun tilgjengelige i enkelte land eller regioner. Ta kontakt med kundestøtte i landet ditt eller regionen din for mer informasjon.
 • Før du gir systemet til en tredjepart for hvilken som helst årsak inkludert returnering (hvor dette er tillatt), må du deaktivere systemet og gjenopprette standardinnstillingene på systemet. Dette vil hjelpe til med å forhindre uautorisert tilgang til, eller bruk av kredittkortet ditt eller annen personlig informasjon. For mer informasjon, kan du se "Før du kaster systemet".
 • Brukeren er ansvarlig for kostnader tilknyttet Internett-bruk.
 • Tilordning av knappene som brukes til å utføre operasjonene "Enter" og "Avbryt" (Kors-knappen og Sirkel-knappen) kan variere avhengig av landet og regionen systemet ditt er solgt i.

Viktig informasjon for 3G/Wi-Fi-modellkunder

Avhengig av spesifikasjonene til programmet eller funksjonen du bruker, kan systemet automatisk koble seg til Internett og overføre data. På denne måten får du den mest oppdaterte informasjonen og gjør systemet mer praktisk å bruke.
Dersom et fungerende Wi-Fi-tilgangspunkt er tilgjengelig, bruker systemet helst en Wi-Fi-tilkobling. Dersom du er utenfor rekkevidde for et fungerende Wi-Fi-tilgangspunkt, bruker systemet en mobil nettverkstilkobling. OBS! Når data overføres med en mobil nettverkstilkobling, bruker du av din tillatte mengde data og du kan bli belastet avhengig av avtalen din for data.

 • Brukeren er ansvarlig for tjenestegebyrer knyttet til mobilt nettverk.
 • Du kan endre innstillingene til noen programmer og funksjoner som starter automatisk. For detaljer, se "Autostart innstillinger".
 • For å slå av det mobile nettverket, gå til (Innstillinger) > [Start] > [Nettverk] > [Innstillinger for mobilnettverk] på hjem-skjermen, og fjern krysset fra [Mobilt nettverk].

Om brukerhåndboken

 • Sony Interactive Entertainment Inc. eier eller administrerer noen av eller alle rettighetene til bilder og annet opphavsrettsbeskyttet innhold i denne guiden. Bruk av bildene og annet opphavsrettbeskyttet innhold (inkludert kopiering, gjengivelse, endring, opplasting til et nettverk, visning, overføring, distribuering, lisensiering, salg og utgivelse), med unntak av det som brukes i dette dokumentet, er forbudt i den grad det er mulig i henhold til lover.
 • Denne håndboken kan endres uten varsel.
 • Informasjon om systemfunksjonalitet og bilder trykt i denne brukerhåndboken kan være forskjellig fra de for systemet ditt, avhengig av hvilken versjon av systemprogramvaren som brukes. Illustrasjonene og skjermbildene kan også variere noe fra det faktiske produktet.
 • Websidene som brukes i skjermbilder i denne håndboken kan være oppdiktede og ikke virkelige websider.
 • Dersom JavaScript er deaktivert i nettleseren som brukes til å se denne guiden, kan det hende at guiden ikke vises eller betjenes på riktig måte. Kontroller at JavaScript er aktivert når du leser denne guiden.
 • PlayStation®TV selges som PlayStation®Vita TV i noen land og regioner. Systemer med et av disse navnene henvises til som "PS TV" i brukerhåndboken.

Til toppen