Setări de confidențialitate

Selectează (Setări) > [Gestionare conturi] > [Setări de confidențialitate].

  • Unele setări sunt disponibile numai pentru conturile adulţilor.
  • Poți vizualiza sau modifica setările de confidențialitate din (PlayStation App) sau vizitând site-ul web de mai jos folosind computerul sau telefonul tău inteligent.
    http://account.sonyentertainmentnetwork.com/

Jocuri | Fișiere media

Activități

Alege care dintre activitățile tale pot fi vizualizate de alte persoane și alege grupul de jucători care le poate vizualiza.

Trofee

Alege jucătorii care îți pot vizualiza trofeele.

Jocuri ascunse

Alege jocurile pe care le ascunzi. Dacă un joc este ascuns, informațiile despre jocul respectiv nu vor fi afișate în activitățile tale, în profil sau în lista de trofee.
Totuși, ceilalți jucători pot vedea jocurile pe care le joci în [În joc acum]. Pentru a nu permite altora să vadă ce joci, selectează [Setare stare online] > [Afișare ca offline] din ecranul tău de profil.

Jocuri

Alege cine poate să vizualizeze lista ta de jocuri. Jocurile şi aplicaţiile pe care le deții vor fi afişate în lista ta de jocuri.

Cereri de vizionare

Alege cine îți poate trimite cereri. Pentru detalii despre cererile de vizionare, consultă „Trimiterea unei cereri de vizionare a partidei jucate”.

Muzică

Alegi cine poate vedea muzica pe care o asculți pe Spotify®. Melodia pe care o asculți sau ultima melodie ascultată va fi afișată în ecranul profilului tău.

Prieteni | Conexiuni

Prieteni

Alege cine îți poate vizualiza lista de prieteni.

Cereri de prietenie

Alege cine îți poate trimite cereri de prietenie.

Jucători care te pot urmări

Alege cine te poate urmări.

Lista persoanelor care te urmăresc

Alege cine poate vizualiza lista cu persoane care te urmăresc.

Lista jucătorilor pe care îi urmărești

Alege cine poate vizualiza lista cu persoane pe care le urmărești.

Invitații în echipă

Alege cine îţi poate trimite invitații în echipă. Când primeşti o invitaţie şi devii membru al unei echipe, poţi participa la turneele echipei.

Jucători pe care poate îi cunoști

Alege cine iți poate vizualiza numele real și fotografia de profil din lista cu jucători pe care poate îi cunoști. Permite altor jucători să te găsească mai ușor. Dacă activezi această funcție, numele tău va apărea în listele de prieteni ale altor jucători ca jucător pe care aceștia probabil îl cunosc.

Informații personale | Mesagerie

Numele real în căutare

Alege cine îți poate vizualiza numele real și fotografia de profil în rezultatele obținute la căutare.

Numele real în lista de prieteni

Alege cine îți poate vizualiza numele real și fotografia de profil din lista de prieteni a prietenilor tăi de încredere (cei care au acceptat solicitările tale de nume real). Astfel, va fi mai ușor pentru ceilalți să te găsească.

Numele real în jocuri

Alege cine îți poate vizualiza numele real și fotografia de profil în timpul jocurilor. Capturile de ecran sau videoclipurile pe care prietenii tăi de încredere le salvează pot include numele tău real și fotografia de profil.

Disponibilitate mobilă

Alege dacă dorești ca starea ta să apară ca (Mobil). (Mobil) apare dacă utilizezi o aplicație precum (PlayStation App) pe un alt dispozitiv, nu pe sistemul PS4™. Indică altor persoane că ești disponibil pentru schimb de mesaje.

Mesaje

Alege cine îți poate trimite mesaje text și mesaje vocale sau invitații într-o gașcă.

Etichete

Etichetează jucătorii cu care ai jucat când încarci capturi de ecran sau videoclipuri. Poți alege cine te poate eticheta.