Gestionarea timpului de joc

Poți vedea cât timp s-a jucat copilul tău pe sistemul tău PS4™ sau poți limita când și cât se pot juca. Aceste setări sunt valabile pentru copii, membrii ai familiei tale.

Timpul de joc este timpul în care copilul tău este conectat la sistemul tău PS4™, chiar dacă pe sistem nu rulează jocuri sau aplicații.

Configurarea fusului oral

Pentru a verifica sau restricționa timpul de joc, trebuie să configurezi fusul orar pentru fiecare copil. Timpul de joc este resetat la miezul nopții în fusul orar definit. Selectează (Setări) > [Control parental/Administrare familie] > [Administrare familie] și apoi urmează instrucțiunile de pe ecran pentru a introduce informațiile tale de conectare. Selectează un utilizator din ecranul afișat și apoi selectează [Fus orar].

Verificarea timpului jucat

Verifică timpul total de joc al copilului tău din ziua respectivă.
Pentru a vedea informații pentru fiecare copil, selectează (Setări) > [Control parental/Administrare familie] > [Administrare familie].

Copiii pot vedea cât timp de joc au în următoarele ecrane.

  • Ecranul de conectare
  • Pe ecranul principal, în dreapta sus
  • Meniul rapid
  • (Setări) > [Control parental/Administrare familie] > [Timp de joacă pentru astăzi]

Restricționarea timpului de joc

Selectează (Setări) > [Control parental/Administrare familie] și apoi alege restricțiile pe care dorești să le aplici utilizatorului respectiv.

Restricţii disponibile Explicație
Modificare Timp de joacă pentru astăzi Extinzi sau reduci timpul de joc al copilului tău în ziua în care joacă.
Setări privind timpul de joacă Selectezi [Se restricționează] pentru a defini când și cât are voie copilul tău să se joace în fiecare zi.
  • Când timpul de joacă expiră
    Dacă timpul de joc permis s-a terminat, pe ecran va fi afișat repetat un mesaj de notificare pentru a-i reaminti copilului că timpul de joc s-a terminat. Sistemul PS4™ poate deconecta automat copilul la terminarea timpului de joc. Setarea implicită este [Doar notificare].
  • Durată și orar de joacă
    Poți defini același timp de joc în fiecare zi sau poți stabili anumite restricții pentru fiecare zi a săptămânii.