Vizualizarea profilului tău

Selectează [Profil] din ecranul de funcții.

Schimbarea stării online

Selectează [Setare stare online]. Selectează [Afișare ca offline] pentru a seta starea ta astfel încât să fii afișat ca fiind offline prietenilor și altor jucători. Nu vei mai fi listat în activități și în [În joc acum].

  • Chiar dacă starea selectată de tine este afișare ca offline, poți trimite mesaje și invitații altor jucători.
  • De asemenea, poți seta starea ta astfel încât să fii afișat ca fiind offline dacă apeși pe butonul OPTIONS când te conectezi și apoi selectezi [Conectare cu starea online [Afișare ca offline]], sau, după ce te-ai conectat, dacă selectezi [Stare online] > [Afișare ca offline] din meniul rapid.
  • De asemenea, această setare este aplicată data viitoare când te conectezi.
  • Dacă te conectezi la PlayStation™Network de pe un sistem PS3™, PS Vita sau PS TV, starea ta online va deveni vizibilă pentru prieteni și alți jucători.

Editarea profilului tău

Selectează (Opțiuni) > [Editare profil] pentru schimbarea numelui tău real, a fotografiei de profil sau a avatarului sau pentru a configura alte setări.

Configurarea setărilor de confidențialitate

Selectează (Opțiuni) > [Modificare setări de confidențialitate] pentru a alege cine îţi poate vizualiza activitățile și trofeele.

Schimbarea imaginii de copertă

Selectează (Opțiuni) > [Modificare imagine copertă] > [Modificare imagine copertă] pentru a schimba imaginea de copertă a profilului tău. De asemenea, poți selecta [Modificare culoare de fundal] pentru a schimba culoarea de pe ecranul profilului tău pentru a se asorta cu culoarea imaginii de copertă.