Rularea jocurilor descărcate

Poți cumpăra și descărca jocuri și programe de completare a jocurilor de pe PlayStation™Store – magazinul online al PlayStation™Network. Unele jocuri au versiuni gratuite de test pe care le poți testa înainte de cumpărare, iar unele pot fi jucate gratuit.
Joci un joc descărcat la fel cum joci un joc de pe disc. Poți începe să joci înainte ca jocul să fie descărcat complet. Datele rămase vor fi descărcate în fundal în timp ce te joci. Pentru a descărca un joc, urmează instrucțiunile de mai jos:

1.
Selectează (PlayStation Store) din zona de conținut.
2.
Selectează conținutul pe care vrei să îl descarci, apoi selectează [Adăugare în coș].
3.
Selectează [Continuare la finalizarea comenzii] și apoi selectează [Confirmare cumpărături].
Trebuie să adaugi fonduri în portofel pentru a cumpăra conținut. Pentru detalii, consultă „Informații cont”.
4.
Selectează [Descărcare tot].
Jocurile pe care le descarci sunt afișate în zona conținutului. Dacă butonul [Începere] este afișat, poți începe să joci.
  • Butoanele afișate și pașii necesari diferă în funcție de tipul de conținut.
  • PlayStation™Store este disponibil numai în anumite țări și regiuni și în anumite limbi. De asemenea, tipurile de conținut și serviciile furnizate diferă în funcție de țara sau regiunea de reședință. Pentru detalii, vizitează site-ul web de asistență pentru țara sau regiunea ta.
  • Pentru a vizualiza progresul descărcărilor, selectează (Notificări) din ecranul de funcții.
  • Poți descărca din nou unele conținuturi pe care le-ai șters. Pentru a verifica dacă jocul tău poate fi descărcat din nou, selectează (Bibliotecă) > [Cumpărate] din zona conținutului.
  • Poți instala jocuri pe un dispozitiv de stocare USB formatat pentru stocare extinsă. Pentru detalii, consultă „Utilizarea stocării extinse”.