Restricționări în sistemul PS4

Restricționezi utilizarea unor caracteristici de pe sistemul tău PS4™. Selectează (Setări) > [Control parental/Administrare familie] > [Restricționări în sistemul PS4].

  • Aceste setări se aplică tuturor utilizatorilor sistemului tău PS4™.
  • Pentru a preveni schimbarea setărilor de către alte persoane, schimbă codul de acces pentru restricționarea în sistem.

Creare utilizator nou și conectare oaspete

Se foloseşte pentru a permite exclusiv utilizatorilor înregistraţi să se conecteze la sistemul tău PS4™. Utilizează această setare pentru a nu permite copiilor să îşi creeze şi să se conecteze ca utilizatori nerestricţionați fără permisiune.

Filtru web

Utilizează un serviciu de filtru web care verifică tipul și nivelul de securitate al site-urilor în cazul în care browser-ul de internet este utilizat și previne automat afișarea site-urilor periculoase și dăunătoare.

Utilizarea serviciilor poate presupune cheltuieli suplimentare.

Setări implicite de control parental

Modifică setările implicite de control parental. Aceste setări se aplică utilizatorilor noi sau oaspeților care utilizează sistemul fără să se conecteze la PlayStation™Network.

Ulterior, poţi defini setările de control parental pentru fiecare utilizator. Pentru detalii, consultă „Despre restricții”.

Dezactivare temporară a restricționărilor în sistemul PS4

Bifează caseta pentru a dezactiva temporar toate restricțiile de control parental pentru toți utilizatorii, fără să fie necesar să te conectezi la PlayStation™Network. Restricțiile vor fi restabilite dacă deselectezi caseta, închizi sistemul sau dacă pui sistemul în modul repaus.

Modificare cod de acces pentru restricționarea în sistem

Modifică codul de acces pentru restricționarea în sistem.

Dacă ai uitat codul de acces pentru restricționarea în sistemul tău, trebuie să inițializezi sistemul PS4™. Păstrează cu grijă codul tău de acces. Nu îl uita și asigură-te că alte persoane nu au acces la acesta.