Utilizarea caracteristicii În direct de pe PlayStation®

Utilizează (În direct de pe PlayStation) pentru a vizualiza transmisii, videoclipuri și capturi de ecran partajate de alți jucători. Selectează (În direct de pe PlayStation) din zona de conținut și apoi selectează conținutul pe care vrei să îl vizualizezi.

Un copil care utilizează un cont restricționat prin control parental, este posibil să nu poată utiliza această caracteristică.

Ecran În direct de pe PlayStation. Marcat cu A.

A )
Schimbarea afișajului
(Căutare) Introdu cuvântul de căutare.
(Tendințe) Afișează conținutul care în prezent este popular printre alți utilizatori.
(Se urmărește) Afișează conţinut partajat de jucătorii pe care îi urmăreşti şi din transmisiile pe care le urmăreşti folosind serviciile online.
(Jocuri) Afișează conținutul în funcție de joc. Pentru a afișa jocurile preferate la începutul listei, apasă pe butonul OPTIONS și apoi selectează [Marcare].
(Transmisii) / (Videoclipuri) / (Capturi de ecran) Afișează conținutul după tip. Apasă pe butonul triunghi pentru a vizualiza conținutul după serviciul online.
Partajările tale Afișează conținutul pe care l-ai partajat.

Vizualizarea conținutului transmis în direct pe ecran

Ecran în timpul vizualizării conținutului în direct. Marcat cu A.

A )
Butoane de comandă
Pictograma serviciului online Pornești aplicația unui serviciu online. Pictograma este afișată numai pentru unele servicii.
(Urmărește) Urmăreşti canale sau distribuitori pe care îi vizionezi în prezent folosind serviciile online. Dacă urmăreşti aceste canale sau aceşti distribuitori de conţinut, transmisiile lor sunt afişate în (Se urmărește). Selectează din nou butonul pentru a anula urmărirea acestora. Acest buton este afişat numai pentru anumite servicii.
(Urmărește) Urmăreşti jucătorii care transmit în PlayStation™Network. Dacă urmăreşti aceşti jucători, conţinutul acestora este listat în (Se urmărește). Selectează din nou butonul pentru a anula urmărirea acestora.
(Comunități) Accesează comunitățile de jucători care difuzează transmisiile. Numai unele transmisii pot fi disponibile.
(Interacțiune) Implică-te în jocuri utilizând obiecte și întinzând capcane. Acest buton este afișat pentru jocurile pe care le urmărești în direct și care suportă această funcție.
Intră în sesiune Intri în jocul pe care îl urmărești acum. Acest buton este afișat dacă poți intra în sesiunea pe care o urmărești în direct.
Începe acest joc Lansezi jocul.
Salt la PlayStation Store Poți verifica în PlayStation™Store detalii despre jocul pe care îl vizualizezi în prezent.
Introducere comentariu/Trimitere Trimiți un comentariu către serviciul online. Este afișat când ești conectat la un serviciu online în timp ce vizualizezi conținut în direct.
Comentariile spectatorului sunt afișate numai în timp ce conținutul este vizualizat în direct.
  • Opțiunile disponibile diferă.
  • Trebuie să ai un cont la serviciul online pentru a utiliza caracteristici precum introducerea comentariilor. Prima dată când te conectezi la un serviciu online, trebuie să introduci informațiile contului tău pentru serviciul respectiv. Dacă nu ai un cont la serviciul online, creează-ți unul vizitând site-ul web al serviciului online. De asemenea, poți crea sau actualiza contul la un serviciu online apăsând pe butonul OPTIONS în timp ce vizualizezi conținutul.
  • Pentru a te deconecta de la serviciile online, schimbă setarea definită pentru (Setări) > [Partajare și transmisii] > [Legare cu alte servicii].
  • Pentru a vizualiza profilul unui jucător care partajează conținut sau pentru a raporta un conținut inadecvat, apasă pe butonul OPTIONS din ecranul de vizualizare a conținutului.
  • Dacă transmisia nu începe sau comentariile nu sunt afișate, asigură-te că porturile cu aceste numere sunt activate în ruter sau firewall. Pentru informații despre confirmarea numerelor porturilor și modul de configurare a setărilor, consultă instrucțiunile dispozitivului de rețea și informațiile de la furnizorul de servicii internet.
    • TCP: 1935, 2805–2899, 6667