Börja prenumerera på PlayStation®Plus

PlayStation®Plus är en medlemskapstjänst för PlayStation™Network.
Som PlayStation®Plus-medlem får du en del innehåll till specialpris, automatisk nerladdning av spel och uppdateringsfiler för systemprogramvara och andra extrafunktioner.
Du kan köpa ett PlayStation®Plus-prenumerationsmedlemskap från PlayStation®Store på samma sätt som du köper andra objekt.

Vid köp av en PlayStation®Plus-prenumeration visas ikonen (PlayStation®Plus) bredvid din avatar på din profilskärm, samt även med funktioner eller PlayStation®Store-innehåll särskilt för PlayStation®Plus.

  • Innehåll och typer av tjänster varierar beroende på landet eller regionen. Mer information finns på följande webbplats.
    http://www.playstationplus.com/
  • När du har ett konto med en PlayStation®Plus-prenumeration på en enhet som t.ex. ett PS3™-system och du länkar det kontot till ditt system kan du använda PlayStation®Plus-fördelarna på ditt system.

Använda automatiska uppdateringsfunktioner

Med en PlayStation®Plus-prenumeration, laddas uppdateringsfiler för applikationer automatiskt ned och din trophy-information synkroniseras automatiskt med PlayStation™Network-servrarna.

  • Om du vill använda denna funktion ska du trycka på (Inställningar) > [Starta] > [PlayStation™Network] > [Inställningar för automatisk uppdatering] > kryssrutan [Uppdatera automatiskt] för att markera den och för att aktivera inställningen.
  • En del tjänster kräver att systemet är anslutet till Internet med en Wi-Fi-anslutning för att automatiskt uppdatera.

Kopiera sparade data till PlayStation™Network-servrar

Med en PlayStation®Plus-prenumeration går det att kopiera sparade data för spel som du spelat på ett ditt system till PlayStation™Network-servrar. Du kan även ladda ned kopierade, sparade data till andra PS Vita-system, PS TV-system eller PS3™-system. Mer information finns på "Ladda upp och ladda ned sparade data".

Till toppen av sidan