Tietoja rajoituksista

Vanhempana tai huoltajana voit lapsilukon avulla rajoittaa pääsyä tietynlaisiin sisältöihin tai toimintoihin PS4™-järjestelmää käyttäviltä lapsilta.
Lapsilukon asettamista varten tarvitaan aikuisen tili ja perheen määrittäminen. Noudata alla olevia ohjeita.

Aikuisen tilin luominen

Vanhemmat ja huoltajat, joilla on jo tili

Jatka kohtaan ”Lapsen lisääminen perheeseen”.

Vanhemmat ja huoltajat, joilla ei ole tiliä

Sinun täytyy ensin luoda aikuisen tili. Tilin luomisen jälkeen näyttöön tulee viesti, jossa kysytään perheen määrittämisestä. Valitse [Määritä nyt] ja siirry sitten kohdan ”Lapsen lisääminen perheeseen” vaiheeseen 3.

Lapsen lisääminen perheeseen

Perheen hallinnoijana voit lisätä lapsia perheeseen.

1.
Valitse (Asetukset) > [Lapsilukko / Perheen hallinta] > [Perheen hallinta] ja anna sitten sisäänkirjautumistietosi näytön ohjeiden mukaan.
2.
Valitse [Lisää perheenjäsen].
3.
Valitse [Luo käyttäjä] ja seuraa sitten näytön ohjeita.
Yksittäisille lapsille voi asettaa rajoituksia lapsilukkonäytössä. Lisätietoja on kohdassa ”Lapsilukkoasetusten määrittäminen”.
Kun lisäät lapsesi perheenjäseniksi, heidät lisätään käyttäjäluetteloon PS4™-järjestelmässäsi.
  • Lapsi, jolla on lupa liittyä PlayStation™Network-verkkoon, voi suorittaa tilin luomisen loppuun itse kirjauduttuaan sisään PS4™-järjestelmään.
  • Voit näyttää tai muuttaa lapsilukkoasetuksia jälkeenpäin tai lisätä useampia perheenjäseniä valitsemalla (Asetukset) > [Lapsilukko / Perheen hallinta] > [Perheen hallinta].

Lapsilukkoasetusten määrittäminen

Lapsilukko sisältää asetukset PS4™-järjestelmälle ja kullekin lapselle erikseen.
PS4™-järjestelmäasetukset koskevat kaikkia käyttäjiä, jotka kirjautuvat PS4™-järjestelmääsi. Lisätietoja on kohdassa ”PS4-järjestelmärajoitukset”.
Kunkin lapsen lapsilukkoasetukset voidaan määrittää erikseen, kun lapsia lisätään perheenjäseniksi. Lisätietoja käytettävissä olevista asetuksista on seuraavassa.

Lisärajoitukset

Suosittelemme seuraavien asetusten käyttöönottoa, kun koko perhe käyttää PS4™-järjestelmää.

Estä muiden perheenjäsenien kirjautuminen sisään sinun tunnuksillasi

Voit estää lapsia kirjautumasta sisään PS4™-järjestelmään vanhemman tai huoltajan tilin kautta määrittämällä sisäänkirjautumisen tunnistekoodin. Kirjaudu tilille, jolle haluat määrittää sisäänkirjautumisen tunnistekoodin, ja valitse sitten (Asetukset) > [Kirjautumisasetukset] > [Sisäänkirjautumisen tunnistekoodin hallinta].

Estä uuden käyttäjän luominen ja vierailijana sisäänkirjautuminen

Salli vain olemassa olevien käyttäjien sisäänkirjautuminen PS4™-järjestelmään valitsemalla (Asetukset) > [Lapsilukko / Perheen hallinta] > [PS4-järjestelmärajoitukset] > [Uuden käyttäjän luominen ja vierailijan sisäänkirjautuminen].