PS4-järjestelmärajoitukset

Rajoita PS4™-järjestelmän toimintoja. Valitse (Asetukset) > [Lapsilukko / Perheen hallinta] > [PS4-järjestelmärajoitukset].

  • Nämä asetukset koskevat kaikkia PS4™-järjestelmäsi käyttäjiä.
  • Voit estää muita muuttamasta asetuksia vaihtamalla järjestelmärajoituksien tunnistekoodin.

Uuden käyttäjän luominen ja vierailijan sisäänkirjautuminen

Salli vain olemassa olevien käyttäjien sisäänkirjautuminen PS4™-järjestelmään. Tällä asetuksella voit estää lapsia luomasta rajoittamattomia käyttäjiä ja kirjautumasta sisään rajoittamattomina käyttäjinä ilman lupaa.

Verkkosuodatin

Hyödynnä verkkosuodatuspalvelua, joka varmistaa sivustojen tyypin ja turvallisuuden Internet-selainta käytettäessä ja estää vaarallisten tai haitallisten sivustojen näyttämisen automaattisesti.

Palveluiden käyttö saattaa olla maksullista.

Lapsilukon oletusasetukset

Vaihda lapsilukon oletusasetukset. Nämä asetukset koskevat uusia käyttäjiä tai vieraita, jotka käyttävät järjestelmää kirjautumatta PlayStation™Network-verkkoon.

Voit määrittää lapsilukon asetuksia käyttäjäkohtaisesti. Lisätietoja on kohdassa ”Tietoja rajoituksista”.

Poista PS4-järjestelmärajoitukset väliaikaisesti käytöstä

Lisää valintamerkki valintaruutuun, jos haluat poistaa kaikkien käyttäjien lapsilukkoasetukset käytöstä väliaikaisesti ilman kirjautumista PlayStation™Network-verkkoon. Rajoitukset palautetaan, kun poistat valintamerkin, katkaiset järjestelmän virran tai siirrät järjestelmän lepotilaan.

Vaihda järjestelmärajoituksien tunnistekoodi

Vaihda järjestelmärajoitusten tunnistekoodi.

Jos unohdat järjestelmärajoitusten tunnistekoodin, sinun on alustettava PS4™-järjestelmä. Ole varovainen tunnistekoodin kanssa. Älä unohda sitä äläkä anna muiden saada sitä tietoonsa.