A saját profilod megtekintése

Válaszd a [Profil] lehetőséget a funkcióképernyőn.

Online állapotod módosítása

Válaszd az [Online állapot beállítása] lehetőséget. Válaszd az [Offline állapot használata] lehetőséget, ha offline állapotúként kívánsz látszódni a Barátok és a többi játékos számára. Nem leszel többet látható a tevékenységek listájában és a [Játék folyamatban] lehetőségben sem.

  • Üzeneteket és meghívókat akkor is tudsz küldeni a többi játékosnak, ha az offline állapot használatát választottad.
  • Úgy is beállíthatod az offline állapot használatát, ha a bejelentkezéskor megnyomod az OPTIONS gombot és a [Bejelentkezés [Offline állapot használata] online állapottal] lehetőséget választod, vagy a bejelentkezés után az [Online állapot] > [Offline állapot használata] lehetőséget választod a gyorsmenüben.
  • Ez a beállítás a következő bejelentkezéskor is élni fog.
  • Ha PS3™, PS Vita, vagy PS TV rendszert használva jelentkezel be a PlayStation™Network szolgáltatásba, akkor az online állapotod látható lesz a Barátok és a többi játékos számára.

A saját profilod szerkesztése

Válaszd az (Beállítások) > [Profil szerkesztése] lehetőséget a valódi neved, profilképed vagy avatárod módosításához, vagy egyéb beállítások elvégzéséhez.

Az adatvédelmi beállítások módosítása

Válaszd az (Beállítások) > [Adatvédelmi beállítások változtatása] lehetőséget annak megadásához, hogy kik nézhessék meg a tevékenységeidet és trófeáidat.

Fedőkép változtatása

Válaszd az (Beállítások) > [Fedőkép változtatása] > [Fedőkép változtatása] lehetőséget a profilodhoz tartozó fedőkép változtatásához. Választhatod a [Háttérszín változtatása] lehetőséget is, ha a profilképernyőd színét a fedőképhez szeretnéd igazítani.