De browser gebruiken

Selecteer de (Internetbrowser) in het contentgebied. Druk op de driehoek-toets en voer vervolgens trefwoorden in het zoekveld in of voer een URL in de adresbalk in.

Browserscherm. Gelabeld A t/m E, vanaf de bovenkant.

A )
Adresbalk
B )
(Service voor webfiltering in gebruik)
Je kunt de service gebruiken door op de OPTIONS-toets te drukken en vervolgens [Instellingen] > [Webfilter] te selecteren.
C )
(Webpagina weergeven die gebruikmaakt van SSL)
D )
(Zoeken)
E )
Vaakgebruikte pagina's

Je laatste acht bezochte pagina's worden hier weergegeven. Je kunt pagina's verwijderen door op de OPTIONS-toets te drukken.

Basisbewerkingen

Een pagina teruggaan of een pagina vooruitgaan Druk op de L1-toets of R1-toets.
Naar het linkervenster gaan of naar het rechtervenster gaan Druk op de L2-toets of R2-toets.
Een nieuw venster openen Druk op de R2-toets terwijl (Nieuw) wordt weergegeven.
Als je een nieuw venster opent terwijl er al zes vensters open zijn, wordt het venster uiterst links gesloten.
Een link openen in een nieuw venster Plaats de aanwijzer op de link die je wilt openen, druk op de kruis-toets en houd deze ingedrukt.
Een venster sluiten Druk op de cirkel-toets en houd deze ingedrukt.
Schuiven Gebruik de rechter joystick.
De aanwijzer verplaatsen Gebruik de linker joystick.
Vergroten of verkleinen Druk op de rechter joystick (R3-toets) of druk op de linker joystick (L3-toets).
Een pagina weergeven op het volledige scherm Druk op de vierkant-toets.
Druk nogmaals op de toets om de schermvullende weergave te sluiten. Als je op de driehoek-toets drukt terwijl een pagina wordt weergegeven in schermvullende weergave, worden het zoekveld en de adresbalk weergegeven.

Bladwijzers toevoegen

Je kunt een webpagina die je bekijkt van een bladwijzer voorzien door op de OPTIONS-toets te drukken en vervolgens [Bladwijzer toevoegen] te selecteren.
Je kunt een bladwijzer openen die je hebt toegevoegd door op de OPTIONS-toets te drukken en vervolgens [Bladwijzers] te selecteren.

  • Je kunt tot 100 bladwijzers toevoegen.
  • Je kunt bladwijzers bewerken, sorteren of verwijderen door op de OPTIONS-toets te drukken tijdens het bekijken van [Bladwijzers].

Pagina's in je browsegeschiedenis bezoeken

Bezochte webpagina's worden automatisch opgeslagen in de browsegeschiedenis. Je kunt een webpagina bezoeken zonder het adres in te voeren door dit te selecteren in de lijst in de browsegeschiedenis.
Open een pagina, druk op de OPTIONS-toets en selecteer vervolgens [Browsegeschiedenis].

  • Er worden tot 100 pagina's opgeslagen.
  • Je kunt je browsegeschiedenis leegmaken door op de OPTIONS-toets te drukken tijdens het bekijken van [Browsegeschiedenis] en vervolgens [Browsegeschiedenis verwijderen] te selecteren.

Browserinstellingen

Gebruik deze instellingen voor opties zoals het niet toestaan van cookies, het verwijderen van cookies en het verwijderen van websitegegevens die tijdelijk zijn opgeslagen op de browser. Druk, terwijl een webpagina is geopend, op de OPTIONS-toets en selecteer vervolgens [Instellingen].