PS4-systeembeperkingen

Je kunt het gebruik van functies op je PS4™-systeem beperken. Selecteer (Instellingen) > [Ouderlijk toezicht/Familiebeheer] > [PS4-systeembeperkingen].

  • Deze instellingen gelden voor alle gebruikers van jouw PS4™-systeem.
  • Wijzig de wachtwoordcode voor systeembeperkingen als je wilt voorkomen dat anderen de instellingen wijzigen.

Nieuwe gebruiker en login voor gasten maken

Sta alleen bestaande gebruikers toe om in te loggen op je PS4™-systeem. Gebruik deze instelling om te voorkomen dat je kinderen zonder toestemming gebruikers zonder beperkingen maken en daarmee inloggen.

Webfilter

Gebruik een webfilterservice waarmee het type en de veiligheid van sites worden vastgesteld als de internetbrowser wordt gebruikt en waarmee automatisch wordt voorkomen dat gevaarlijke of schadelijke sites worden weergegeven.

Standaardinstellingen van Ouderlijk toezicht

Wijzig de standaardinstellingen van het ouderlijk toezicht. Deze instellingen gelden voor nieuwe gebruikers en gasten die het systeem gebruiken zonder zich aan te melden bij PlayStation™Network.

Je kunt instellingen voor ouderlijk toezicht instellen voor afzonderlijke gebruikers. Zie "Informatie over beperkingen" voor nadere details.

PS4-systeembeperkingen tijdelijk uitschakelen

Selecteer het selectievakje om alle beperkingen voor ouderlijk toezicht tijdelijk uit te schakelen voor alle gebruikers zonder dat aanmelden bij PlayStation™Network verplicht is. De beperkingen worden hersteld zodra je het selectievakje uitschakelt, je systeem uitschakelt of het systeem in de rustmodus plaatst.

Wachtwoordcode voor systeembeperkingen wijzigen

Wijzig de wachtwoordcode voor systeembeperkingen.

Als je de wachtwoordcode voor systeembeperkingen vergeet, moet je het PS4™-systeem initialiseren. Ga zorgvuldig om met je wachtwoordcode. Vergeet deze niet en zorg ervoor dat deze niet in handen van anderen valt.