Je profiel bekijken

Selecteer [Profiel] op het functiescherm.

Je Onlinestatus wijzigen

Selecteer [Online status instellen]. Selecteer [Als offline weergeven] om je status zodanig in te stellen dat je offline lijkt voor vrienden en andere spelers. Je wordt niet langer weergegeven in activiteiten en [Wordt nu gespeeld].

  • Zelfs als je status zodanig is ingesteld dat je offline lijkt, kun je berichten en uitnodigingen sturen naar andere spelers.
  • Je kunt ook je status zodanig instellen dat je offline lijkt door op de OPTIONS-toets te drukken bij het inloggen en vervolgens [Inloggen met onlinestatus [Als offline weergeven]] te selecteren of, nadat je hebt ingelogd, door [Onlinestatus] > [Als offline weergeven] te selecteren in het snelmenu.
  • Deze instelling wordt tevens toegepast wanneer je de volgende keer inlogt.
  • Als je je aanmeldt bij PlayStation™Network vanaf een PS3™-, PS Vita- of PS TV-systeem, wordt je onlinestatus zichtbaar voor vrienden en andere spelers.

Je profiel bewerken

Selecteer (Opties) > [Profiel bewerken] om je echte naam, online-ID, profielfoto of avatar te wijzigen of andere instellingen te configureren.

Privacy-instellingen configureren

Selecteer (Opties) > [Privacyinstellingen wijzigen] om te kiezen wie je activiteiten en trofeeën mogen bekijken.

De omslagafbeelding wijzigen

Selecteer (Opties) > [Omslagafbeelding wijzigen] > [Omslagafbeelding wijzigen] om de omslagafbeelding van je profiel te wijzigen. Je kunt ook [Achtergrondkleur wijzigen] selecteren om de kleur van je profielscherm aan te passen aan de omslagafbeelding.