Opgeslagen data in systeemopslag

Elke gebruiker kan opgeslagen data in PS4™-systeemopslag beheren. Selecteer (Instellingen) > [Beheer van opgeslagen applicatiedata] > [Opgeslagen data in systeemopslag].

Uploaden naar online-opslag

Je kunt opgeslagen gegevens uploaden naar online-opslag door de opgeslagen gegevens te selecteren en vervolgens [Uploaden] te selecteren. Door gegevens naar online-opslag op te slaan, kun je de gegevens downloaden naar een ander PS4™-systeem en doorgaan met het spelen van de game.
Als je deze functie wilt gebruiken, moet je zijn geabonneerd op PlayStation®Plus.

  • Je kunt ook opgeslagen data uploaden vanaf het beginscherm. Markeer de game, druk op de OPTIONS-toets en selecteer vervolgens [Opgeslagen data uploaden/downloaden].
  • Het is ook mogelijk de functie voor automatisch uploaden te gebruiken. Raadpleeg "Automatisch uploaden" voor details.
  • Je kunt maximaal 1000 opgeslagen gegevensitems in online-opslag plaatsen.
  • Je kunt de voortgang van uploads controleren door (Meldingen) te selecteren op het functiescherm.

Kopiëren naar USB-opslagapparaat

Je kunt, voor back-updoeleinden, opgeslagen gegevens kopiëren naar een USB-opslagapparaat dat is verbonden met je PS4™-systeem. Kopieer opgeslagen gegevens vanaf het USB-opslagapparaat naar een ander PS4™-systeem om door te gaan met het spelen van een game.
Voor elke game kun je de opgeslagen gegevens selecteren die je wilt kopiëren.

  • Als je deze functie wilt gebruiken, moet je je ten minste één keer hebben aangemeld bij PlayStation™Network.
  • USB-opslagapparaten in FAT- en exFAT-indeling worden ondersteund.
  • Zorg ervoor dat je het USB-opslagapparaat volledig in de USB-aansluiting plaatst. In sommige gevallen is het apparaat mogelijk niet compatibel vanwege de vorm of het ontwerp ervan.

Verwijderen

Gebruik deze functie om gegevens die zijn opgeslagen in PS4™-systeemopslag te verwijderen. Je kunt voor elke game de opgeslagen data selecteren die je wilt verwijderen.