Thema's

Gebruik screenshots of thema’s die zijn gedownload van PlayStation™Store om de achtergrond van je beginscherm en functiescherm aan te passen. Selecteer een optie in (Instellingen) > [Thema's].

Thema selecteren

Selecteer een thema voor je systeem. Als je een screenshot of een afbeelding van een USB-opslagapparaat wilt gebruiken als achtergrond, selecteer je [Aangepast]. Als je een nieuw thema wilt downloaden, selecteer je [Zoeken in PlayStation Store].

Tekst met slagschaduw

Selecteer de schaduwstijl voor de tekst. Gebruik deze instelling als tekst moeilijk te lezen is.

  • USB-opslagapparaten in FAT- en exFAT-indeling worden ondersteund.
  • Zorg ervoor dat je het USB-opslagapparaat volledig in de USB-aansluiting plaatst. In sommige gevallen is het apparaat mogelijk niet compatibel vanwege de vorm of het ontwerp ervan.
  • De PlayStation™Store is alleen in bepaalde landen en regio's beschikbaar en in bepaalde talen. Tevens variëren de typen content en services die worden geboden per land of regio waar je woont. Neem contact op met de website voor klantondersteuning voor jouw land of regio voor nadere details.
  • Je moet geld toevoegen aan je portemonnee om content te kunnen aanschaffen. Raadpleeg "Accountgegevens" voor nadere details.
  • Als je een thema wilt verwijderen, selecteer je het thema dat je wilt verwijderen, druk je op de OPTIONS-toets en selecteer je vervolgens [Verwijderen].