Live van PlayStation® gebruiken

Gebruik (Live van PlayStation) om uitzendingen, videoclips en screenshots te bekijken die andere spelers delen. Selecteer (Live van PlayStation) in het contentgebied en selecteer vervolgens de content die je wilt bekijken.

Een kind dat wordt beperkt door functies voor ouderlijk toezicht kan deze functie mogelijk niet gebruiken.

Scherm Live van PlayStation. Gelabeld A.

A )
Scherm omschakelen
(Zoeken) Voer een trefwoord in om naar te zoeken.
(Actueel) Geef content weer die momenteel populair is bij anderen.
(Volgend) Geef content weer die wordt gedeeld door spelers die je volgt en van uitzendingen die je volgt via online services.
(Games) Geef content weer per game. Als je je favoriete games bovenaan de lijst wilt weergeven, druk je op de OPTIONS-toets en selecteer je vervolgens [Vastmaken].
(Uitzendingen) / (Videoclips) / (Screenshots) Geef content weer per type. Druk op de driehoek-toets om content te bekijken per online service.
Je gedeelde items Geef content weer die je hebt gedeeld.
  • Je kunt op taal filteren door op de OPTIONS-toets te drukken en vervolgens [Taal] te selecteren.
  • De beschikbare online services verschillen per land en regio. Breng voor nadere details een bezoek aan de website voor klantondersteuning in je land of regio.

Live content bekijken op het scherm

Scherm tijdens weergave van live content. Gelabeld A.

A )
Bedieningstoetsen
Pictogram voor online service Start de applicatie voor een online service. Het pictogram wordt alleen voor bepaalde services weergegeven.
(Volgen) Volg de kanalen of zenders die je momenteel bekijkt via online services. Als je deze kanalen of zenders volgt, worden hun uitzendingen weergegeven in (Volgend). Selecteer de toets opnieuw om hen te ontvolgen. Deze toets wordt alleen voor sommige services weergegeven.
(Volgen) Volg spelers die uitzenden op PlayStation™Network. Wanneer je deze spelers volgt, wordt hun content weergegeven in (Volgend). Selecteer de toets opnieuw om hen te ontvolgen.
(Community's) Verkrijg toegang tot community's van spelers die uitzendingen streamen. Mogelijk zijn alleen sommige uitzendingen beschikbaar.
(Communiceren) Raak betrokken bij games door items te gebruiken en valstrikken te zetten. Deze toets wordt weergegeven voor games die je live bekijkt en die deze functie ondersteunen.
Toetreden tot sessie Ga meedoen aan de game die je momenteel aan het bekijken bent. Deze toets wordt weergegeven als je kunt gaan deelnemen aan de sessie die je live aan het bekijken bent.
Deze game starten Start de game.
Ga naar PlayStation Store Je kunt details controleren in PlayStation™Store van de game die je aan het bekijken bent.
Opmerking opgeven/Verzenden Plaats een opmerking bij de online service. Weergegeven als je bent ingelogd bij de online service tijdens het bekijken van live content.
Opmerkingen van toeschouwers worden alleen weergegeven terwijl de content live wordt bekeken.
  • De beschikbare opties verschillen.
  • Je moet over een account bij de online service beschikken om functies zoals voor het invoeren van opmerkingen te gebruiken. Wanneer je voor het eerst verbinding maakt met een online service, moet je je accountgegevens invoeren voor die online service. Als je geen account bij de online service hebt, maak je er een door de website van de online service te bezoeken. Je kunt ook een account voor een online service maken of upgraden door op de OPTIONS-toets te drukken tijdens het bekijken van content.
  • Je kunt de verbinding met online services ongedaan maken door de instelling voor (Instellingen) > [Delen en uitzendingen] > [Koppelen met andere services] te wijzigen.
  • Je kunt het profiel weergeven van een speler die content deelt of melding maken van ongepaste content door kort de OPTIONS-toets op het scherm voor het bekijken van content in te drukken.
  • Als uitzendingen niet starten of opmerkingen niet worden weergegeven, controleer je of deze aansluitingsnummers zijn ingeschakeld in je router of firewall. Voor informatie over het bevestigen van je aansluitingsnummers en het configureren van instellingen raadpleeg je de instructies bij het gebruikte netwerkapparaat en de informatie van je internetprovider.
    • TCP: 1935, 2805–2899, 6667