PS Store LiveArea™-skjerm for PS Store

  • For å bruke dette programmet, må du registrere deg for PlayStation™Network på systemet ditt. Du kan bla gjennom PlayStation®Store-innhold uten å registrere deg, men du må registrere deg for en konto for å laste ned innhold.
  • PlayStation™Network og PlayStation®Store er kun tilgjengelige i enkelte land og områder, og på enkelte språk. Typer innhold og tjenester som tilbys av PlayStation®Store varierer også avhengig av land og område. Ta kontakt med kundestøtte i landet ditt eller regionen din for mer informasjon.

Velg (PS Store) på hjem-skjermen for å åpne LiveArea™-skjermen for PS Store.

LiveArea-skjermbilde for PS Store. Merket med A til og med C fra toppen.

A )
Handlingsikoner
Velg et handlingsikon for å utføre handlingen som er tilordnet ikonet i PS Store-programmet. For detaljer om handlingsikonene, se "Bruke skjermene".
B )
Portal
Velg portalen for å starte PS Store-programmet.
C )
Live elementer
Dersom du er logget på PlayStation™Network, viser Live elementer forskjellig informasjon relatert til de anbefalte spillene, videoene og andre typer innhold. Velg et Live element for å vise detaljert informasjon om det.
  • Når LiveArea™-skjermene til flere programmer er åpne, flytter du skjermen til venstre og høyre for å gå frem og tilbake mellom LiveArea™-skjermer og hjem-skjermen.
  • Mens du er på LiveArea™-skjermen, trykk på PS-knappen for å vise indeksskjermen, hvor du kan se en liste over åpne LiveArea™-skjermer.

Til toppen