Een gedownloade game spelen

Je kunt games en add-ons voor games aanschaffen in de PlayStation™Store. Dit is de online winkel voor PlayStation™Network. Sommige games hebben gratis proefversies die je kunt uitproberen alvorens te kopen en sommige games kun je gratis spelen.
Je speelt een gedownloade game op dezelfde manier als een game op een disk. Je kunt beginnen met het spelen van een game voordat de volledige game is gedownload. De resterende gegevens worden gedownload terwijl je de game speelt. Voer deze stappen uit om een game te downloaden:

1.
Selecteer (PlayStation Store) vanuit het contentgebied.
2.
Selecteer de content die je wilt downloaden en selecteer vervolgens [In wagentje doen].
3.
Selecteer [Door naar de kassa] en selecteer vervolgens [Aankoop bevestigen].
Je moet een bedrag toevoegen aan je portemonnee om content te kunnen aanschaffen. Raadpleeg "Accountgegevens" voor nadere details.
4.
Selecteer [Alles downloaden].
Games die je downloadt worden weergegeven in het contentgebied. Als [Starten] wordt weergegeven, kun je de game starten.
  • De toetsen die worden weergegeven en de vereiste stappen variëren afhankelijk van het type content.
  • De PlayStation™Store is alleen in bepaalde landen en regio's beschikbaar en in bepaalde talen. Tevens variëren de typen content en services die worden geboden per land of regio waar je woont. Neem contact op met de website voor klantondersteuning voor jouw land of regio voor nadere details.
  • Je kunt de voortgang van downloads bekijken door (Meldingen) te selecteren op het functiescherm.
  • Sommige verwijderde content kun je opnieuw downloaden. Je kunt nagaan of je game opnieuw kan worden gedownload door (Bibliotheek) > [Gekocht] te selecteren in het contentgebied.
  • Je kunt games installeren op een USB-opslagapparaat dat is geformatteerd als uitgebreide opslag. Zie "Uitgebreide opslag gebruiken” voor nadere details.