Spille et nedlastet spill

Du kan kjøpe og laste ned spill og spilltillegg fra PlayStation™Store – online-butikken for PlayStation™Network. Noen spill har gratis prøveversjoner som du kan prøve før du kjøper dem, og noen spill kan spilles gratis.
Du spiller et nedlastet spill på samme måte som du spiller et spill på en disk. Du kan begynne å spille spillet etter at en del av det er lastet ned. Følg disse trinnene for å laste ned et spill:

1.
Velg (PlayStation Store) fra innholdsområdet.
2.
Velg innholdet du vil laste ned, og velg deretter [Legg i handlevogn].
3.
Velg [Gå videre til kassen], og velg deretter [Bekreft kjøp].
Du må legge til et beløp i lommeboken din for å kjøpe innhold som krever betaling. Se «Kontoopplysninger» for mer informasjon.
4.
Velg [Last ned alle].
Spill som du laster ned, vises i innholdsområdet. Når [Start] vises, kan du starte spillet.
  • Hvilke knapper som vises og hvilke trinn som kreves, varierer avhengig av typen av innhold.
  • PlayStation™Store er kun tilgjengelig i enkelte land og regioner, og på visse språk. Typene av innhold og tjenester som tilbys, varierer også avhengig av hjemland/bostedsregion. Du finner mer informasjon på nettstedet for kundestøtte i ditt land eller din region.
  • Du kan se hvor langt nedlastinger er kommet ved å velge (Varslinger) på funksjonsskjermen.
  • Noe slettet innhold kan lastes ned på nytt. Du kan kontrollere om dette er mulig ved å velge (Bibliotek) > [Kjøpt] i innholdsområdet.
  • Du kan installere spill på en USB-lagringsenhet formatert som utvidet lagring. Se «Bruke utvidet lagringsområde» for mer informasjon.