Koble til Internett

Systemet ditt trenger et trådløst nettverk for å kunne koble til Internett. Alle modeller kan koble til via et Wi-Fi-nettverk. 3G/Wi-Fi-modeller kan også koble til via et mobilt nettverk.
Dersom du ikke har et Wi-Fi-nettverk i hjemmet ditt, kan du bruke offentlige Wi-Fi-tilgangspunkter (hotspot) for å koble til Internett.

Vilkår for bruk av offentlige Wi-Fi-tilgangspunkter samt hva dette koster varierer avhengig av Wi-Fi-tjenesteleverandører. Rådfør deg med tjenesteleverandøren for mer informasjon.

Koble til med et Wi-Fi-nettverk

Gjør klar nettverksmiljøet for Internett-tilkoblingen og lagre tilgangspunkter. For mer informasjon om lagring av tilgangspunkter, se "Wi-Fi-innstillinger".

Faktiske tilkoblinger og innstillinger kan variere avhengig av nettverksmiljøet og enheter du bruker. Gjør klar elementene som er nødvendige for nettverksmiljøet, som et tilgangspunkt. Se også anvisningene som fulgte med nettverksenhetene du bruker.

Eksempel på et Wi-Fi-nettverk

Illustrasjon av eksempel på nettverkstilkobling. Merket med A til og med C fra venstre.

A )
Et trådløst tilgangspunkt eller en trådløs ruter
Et trådløst tilgangspunkt er maskinvare som enheter kan koble til trådløst. En trådløs ruter er en enhet som leverer tilgangspunkter og lar systemet ditt og andre enheter koble til én Internett-forbindelse på samme tid.
B )
Et kabelmodem eller DSL-modem
C )
En tilkobling til Internett

Når en Internett-forbindelse kreves, søker systemet ditt automatisk etter trådløse tilgangspunkter i nærheten. Etter at systemet har koblet til et tilgangspunkt én gang, vil det automatisk koble til det tilgangspunktet i fremtiden.

Koble til via et mobilt nettverk (kun på 3G/Wi-Fi-modeller)

Konfigurering av systemet til å bruke et mobilt nettverk gjøres under det første oppsettet av systemet. Det kan også gjøres senere ved å velge (Mobiloperatør)-ikonet på hjem-skjermen.
Wi-Fi-innstillingsskjermen vises når systemet trenger en Internett-kobling, men ikke finner lagrede tilgangspunkt. Velg (Lukk) øverst til venstre på skjermen for å lukke dialogboksen og koble systemet til Internett med det mobile nettverket.

  • Du kan konfigurere systemet ditt til å koble til Internett med et mobilt nettverk uten å vise Wi-Fi-innstillingsskjermen når det er ingen lagrede tilgangspunkt i nærheten. Velg (Innstillinger) > [Start] > [Nettverk] > [Wi-Fi-innstillinger] og fjern haken fra [Vis Wi-Fi-innstillinger automatisk]-avmerkingsboksen.
  • (Mobiloperatør)-ikonet på hjem-skjermen kan være forskjellig, avhengig av modellen til systemet ditt.

Deaktivere alle trådløse nettverksfunksjoner

Dersom du er ombord i et fly, på et sykehus eller en annen plass hvor bruk av enheter som sender ut radiobølger er forbudt, velg (Innstillinger) > [Start] og velg deretter [Flymodus]-avmerkingsboksen for å sette en hake.

Til toppen