PS Store Laste ned innhold

Du kan kjøpe og laste ned spill, spilltillegg, videoer og annet innhold fra PlayStation®Store. Du kan også leie videoer og laste ned de siste gratis prøveversjonene av spill og reklamevideoer.

 • Du kan bare laste ned innhold fra PlayStation®Store for landet eller regionen hvor kontoen din er registrert.
 • Et minnekort* er nødvendig for å kunne laste ned innhold.
  *
  For et system av PCH-1000-serien, må du ha satt inn et minnekort for PS Vita-systemet.
 • Enkelte nedlastninger krever at systemet ditt er koblet til Internett med en Wi-Fi-tilkobling.
 • Du kan bare laste ned videoer i oppløsningen SD (standard definisjon) til systemet.
 • Autorisert bruksvilkår for avspilling og nedlastning kan variere avhengig av innholdet.
 • Avhengig av innholdet kan det hende at du må registrere deg for PlayStation®Plus for å kjøpe eller laste ned.
1.
På skjermen med detaljer om innholdet som du vil laste ned, velger du [Kjøp nå] eller [Nedlast], [Skaff nå] eller [Lei nå].
Dersom du velger [Nedlast] eller [Skaff nå], starter nedlastingen.
Dersom du velger [Kjøp nå] eller [Lei nå] vises et skjermbilde for bekreftelse av kjøpet.
2.
Bekreft den viste informasjonen og velg [Bestill og betal].
Når kjøpet er fullført, starter nedlastningen automatisk.
For å kontrollere fremdriften av nedlastningen eller installasjonen, trykker du ned PS-knappen og velger varselindikatoren i øvre høyre hjørne på skjermen.
For detaljer om å foreta en betaling og for å laste ned forhåndsbestilt innhold, se informasjonen som finnes i PlayStation®Store.
 • Du kan stille inn systemet ditt slik at et passord kreves når et kjøp gjøres, før skjermbildet for bekreftelse av kjøpet vises. Passordet er kontopassordet ditt. Velg (Valg) > [Transaksjonsadministrasjon] > [Sikkerhet] og velg deretter avmerkingsboksen [Krever passord i kassen] for å sette en hake.
 • Vanligvis aktiveres systemet ditt automatisk når du kjøper eller laster ned innhold. Antall enheter som kan aktiveres for kontoen din er begrenset og er forskjellig for hver innholdstype. Dersom kjøpet eller nedlastingen ville ha oversteget aktiveringsgrensen for innholdstypen, vises en melding og du kan ikke kjøpe eller laste ned innholdet. For å kjøpe eller laste ned denne innholdstypen på systemet, må du først deaktivere en annen enhet som er linket til kontoen din og er aktivert. Deaktiver den andre enheten ved å bruke den enheten, og prøv deretter å kjøpe eller laste ned innholdet på enheten.

Laste ned innhold igjen

Noe innhold kan lastes ned igjen. Velg (Valg) > [Nedlastingsliste] og velg deretter [Nedlast] ved siden av innholdet som du vil laste ned.

Til toppen